We got some great news for all our international customers!
We just launched our site in English - Sportfishtackle.com

Select your shipping country

AustriaBelgiumBulgariaCroatiaCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLithuaniaNetherlandsPolandRomaniaSlovakiaSloveniaSpainSverigeUnited Kingdom
Vill du handla på den svenskspråkiga sidan? Välj land ovan och Klicka här.
Öppettider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing(stängt alla röda dagar)


Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny

24 Hour Meals

I 24h Meals sortiment hittar du måltider för frukost, lunch och middag samt mellanmål. När du är ute i naturen behöver du mat och dryck precis som vanligt men du behöver mer energi när du är fysiskt aktiv. Dessa produkter fungerar oavsett om du ska jaga, fiska, vandra, cykla, paddla eller bara uppleva naturen på nära håll.

Ett brett sortiment av frystorkade rätter och färdiga rätter i mjukkonserv I 24 Hour Meals sortiment hittar du både frystorkade rätter och färdiga rätter i mjukkonserv. Du som vill att packningen ska väga så lite som möjligt, och har tillgång till färskt vatten kan välja frystorkade rätter. För dig som inte är beroende av att ha en lätt packning, eller har begränsad tillgång till färskt vatten, passar våra mjukkonserver perfekt.

För Försvarsmakten, privatpersoner, fiskare och äventyrare 24 Hour Meals produkter används av många jorden runt. Via NATO Support and Procurement Agency, NSPA, levererar dom stridsportioner till ett flertal länders försvarsmakter. Deras mjukkonserver och frystorkade rätter packas med på månadslånga expeditioner med äventyrare och i ryggsäcken på dagsvandringar. Med ett brett sortiment av goda måltider för frukost, lunch och middag finns det en rätt som passar alla oavsett naturupplevelsen.

Visste du att Samtliga produkter är framtagna med våra svenska soldater i fokus. Maträtterna och energiprodukterna ska vara enkla att bära med sig och äta utomhus. De ska ha rätt energiinnehåll för att behålla fokus och fylla på depåerna. Alla produkter ska smaka riktigt bra. En soldat är inte kräsen men är värd det bästa. 

Smaklig måltid!

Visa mer Visa mindre
Söder
Rea
Kundservice