Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny

Om oss

Henrik & Nicklas - våra ägare

Söder Sportfiske är en ledande aktör inom det svenska sportfisket med en stark etablerad omnikanalplattform genom e-handelssiten Sportfiskeprylar.se och butiken på Hornsgatan i Stockholm. Vi erbjuder ett brett och genomtänkt sortiment för det moderna sportfisket, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Sedan 2020 har vi påbörjat vår etablering på den europeiska marknaden med våra e-handelssiter Sportfishtackle.com och Sportfishtackle.de och ser att vårt starka erbjudande med kärna i det svenska predatorfisket har stora möjligheter att också locka europeiska kunder.

Hos vår personal finns ett passionerat sportfiskeintresse och djup kunskap om både produkter och fiskemetoder och vi brinner för att få fler att upptäcka det fantastiska som sportfiske har att erbjuda i form av gemenskap, spänning och naturupplevelse.

Vår vision är att Söder Sportfiske ska vara den ledande europeiska aktören inom sportfiske och sportfiskeutrustning och inspirera människor till ett aktivt liv med sportfiske som drivkraft för att spendera mer tid i naturen.

Söder Sportfiske startade 2005 med en fysisk butik på Hornsgatan i Stockholm och har sedan starten växt med e-handel i Sverige och Europa.