Sammanfattning

Piglet Shad 8,5cm är ett grymt tillskott i The Pig-familjen.

Produktinformation

Detta bete är designat främst för jiggfiske efter abborre men fungerar såklart fint att även jaga gösar med. Den har många framträdande och enastående egenskaper vilka gör den speciell.

Piglet Shad är gjuten i gummi av två olika densiteter där nedre halvan av betet är saltimpregnerad. Salt sjunker fortare vilket gör att Piglet Shad sjunker med buken före och får en mer stabil gång i vattnet. Paddelstjärten på Piglet Shad ger betet ett lätt "bellyflash". Vill du ha en mer stabil, slängande gång utan "bellyflash", trimma då stjärten i över- och nederkant med en sax.

Den har även en simmande gång skapad av den ledade sektionen i stjärtpartiet. Piglet shad är skårad i både rygg och buk för enkel samt effektivare krokning med offset-krok vid texas- och carolinafiske. Offset-krok i storlek 2/0 passar utmärkt. Piglet shad kan med fördel användas med traditionell jiggskalle, vi rekommenderar krokstorlek 3/0 eller 4/0.

Piglet Shad är tillverkad i en miljövänlig produktion med minimala ekologiska fotavtryck. PVC-plasten som används luktfri och fri från ftalater.

  • Längd: 8,5 cm
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Beteslängd: 8,5 cm
Vikt: 4 g

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Tillbehör

BFT Triple S Jighead Green Pumpkin
BFT Triple S Jighead Green Pumpkin
fr. 59 kr
BFT Triple S Jighead Hot Yellow
BFT Triple S Jighead Hot Yellow
fr. 59 kr

Ingår i produktserien:

Se hela serien