Sammanfattning

Våra egna custom färger i ett glödhett 3-pack!

Produktinformation

Piglet Shad är ett tillskott i The Pig-familjen. Detta 10cm långa gummibete är designat främst för jiggfiske efter abborre men är långt ifrån ett "vanligt" gummibete.

Detta är våra egna custom färger som kommer i en 3-packs kombo (ett paket innehåller 6 jiggar).

Den har många framträdande och enastående egenskaper vilka gör den speciell. Piglet Shad är gjuten i gummi av två olika densiteter där nedre halvan av betet är saltimpregnerad. Salt sjunker fortare vilket gör att Piglet Shad sjunker med buken före och får en mer stabil gång i vattnet.

Paddelstjärten på Piglet Shad ger betet ett lätt "bellyflash". Vill du ha en mer stabil, slängande gång utan "bellyflash", trimma då stjärten i över- och nederkant med en sax. Den har även en simmande gång skapad av den ledade sektionen i stjärtpartiet.

Piglet shad är skårad i både rygg och buk för enkel aptering samt effektivare krokning med offset-krok vid texas- och carolinafiske. Offset-krok i storlek 3/0 passar utmärkt. Piglet shad kan med fördel användas med traditionell jiggskalle, vi rekommenderar krokstorlek 4/0 eller 5/0.

Piglet Shad är tillverkad i en miljövänlig produktion med minimala ekologiska fotavtryck. PVC-plasten som används luktfri och fri från ftalater.

Kommer i återförslutningsbara påsar om 6st.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.
Söder Custom

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien