Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
LMAB Tungsten Jika Sinker Matt Black i gruppen Krok & Småplock / Sänken, Tyngder & Bly hos Sportfiskeprylar.se (166-137887r)

LMAB Tungsten Jika Sinker Matt Black

Artnr:
166-137887r
0 recensioner
Visa alla färger
Gör dina val nedan
14g
  • 7,2g
  • 14g
  • 5,3g
  • 21g
0 i lager
Kampanj:
Endast
0 st kampanjartiklar kvar!
Kampanjen gäller fr.o.m
Kampanjen gäller t.o.m
Sammanfattning
LMAB Tungsten Jika Sinker Matt Black är päronsänken i tungsten med snabbfästande hängare i rostfritt stål. Utvecklad för Jika rig men är även grym som sänke till shallowriggade gummibeten!
Läs mer
Produktinformation
Jika-riggen är ofta ett bättre alternativ än det klassiska jigghuvudet. Därför har #LMAB nu lanserat #LMAB Tungsten Jika Sinker Matt Black. Den här tungstenvikten med snabbkopplingssystem gör ditt fiske enklare och mer effektivt. Vikten är tillverkad av tungsten med hög densitet och ger de bästa sjunkegenskaperna och optimal feedback om bottenstrukturen. Hängaren tillverkat av en rejäl wire av rostfritt stål gör det möjligt att Jika-riggens vikter kan bytas ut snabbt och enkelt. Dessutom ger hängaren extra rörelsefrihet för betet, vilket ger ännu livligare aktion i betet. Färgen är diskret, mattsvart, så att själva betet förblir i fokus för fisken. Sänkets vikt är tryckt på varje Jika-sänke, så att det inte råder något tvivel om vilken vikt som används när du är ute på vattnet.

Förutom sin funktion med Jika-riggen är den här vikten också perfekt för att tynga ner shallowriggade gummibeten och jiggar för gäddfiske när du fiska dessa djupare. Dessa tungstenvikter med sin kompakta form stör gången mindre och behåller presentationen än vanliga blyn. Självklart är #LMAB Tungsten Jika-sänkorna helt blyfria och därmed giftfria. En mångsidig produkt av utmärkt kvalitet.
  • Stabil hängare tillverkad av tråd av rostfritt stål
  • Extremt hög densitet
  • Extra kompakt form
  • Tryckt vikt
  • Finns i vikterna 3,5, 5,3, 7,2, 10,6, 14 och 21 gram
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar