Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Orvis Ultralight Vadarset Women i gruppen Flugfiske / Vadare & Skor hos Sportfiskeprylar.se (ULTRALIGHTWOMEN)

Orvis Ultralight Vadarset Women

Artnr:
ULTRALIGHTWOMEN
0 recensioner
9%
PAKETPRIS!
6998 kr / 6399 kr
6998 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan

Välj Skor

Välj Vadare

space
Välj Skor:

space
Välj Vadare:

space
Antal:

Välj tillval:
Visa alla
Sammanfattning
Deluxeset till ditt vadarfiske, byxa och sko är optimerade för att passa kvinnor!
Läs mer
Produktinformation
Byxa:
ORVIS ULTRALIGHT WADERS. En helt ny nivå av mångsidighet i en fullfjädrad vadare. Som en del av Orvis nya Ultralight Wading System, delar Ultralight vadarna egenskaper och fördelar med de andra komponenterna i systemet för att tillsammans bilda en funktionsrik kollektion för den moderna flugfiskaren. Ultralight vadarna är förvånansvärt mångsidiga med en rad innovationer som ger en lättviktskänsla utan att ge avkall på hållbarhet och prestanda. Modern och komfortabel skärning ger överlägsen prestanda utan onödigt överskottsmaterial. Hållbart fyralagers nylonskal för bästa slitstyrka. Ny lågprofilsömnad med strategiska förstärkningar i utsatta områden. Innovativa hängslen med FIDLOCK magnetfästen för snabb ombyggnad till midjevadare. Strömlinjeformade grusskydd av neoprene som ligger tätt på skon eliminerar motstånd och vattensamling.

Anatomiskt utformade neoprenesockar för skönare känsla i skorna. Utvändig förvaringsficka med YKK AquaGuard® vattentätt draglås håller det nödvändiga torrt. Gummerade fästen på hängslen och ytterficka ger olika möjligheter att fästa peang mm utan att skada tyget. Flughållare på ytterfickan. Större invändig ficka i 4-vägs stretchmaterial (en egenskap som återfinns även på andra produkter i U.W.S.) håller saker på plats och tar inget utrymme när den inte används. Möjlighet att fästa invändig vattentät ficka (extra tillbehör)

Färg: Stormgrå. Storlekar S - XXL. Yttermaterial (Skal): 100% Nylon. Membran: Polyuretan. Foder: 100% Nylontrikå


Skor:
ULTRALIGHT WADING BOOT Som en integrerad del av Orvis nya Ultralight Wading System erbjuder Ultralight vadarskon exceptionell prestanda och hållbarhet med mindre volym och vikt än hos konventionella skor. Den låga vikten och den fina passformen är en del i hela det nya systemet. Ovandelen är tillverkad i snabbtorkande Clarino microfiber som ger bättre förhållande styrka - vikt än läder. Invändigt sitter ett min-ripstop foder för ökad slitstyrka.

Tunna skyddslager av gummi, på utsatta områden, ger ökad hållbarhet utan att addera vikt. Tätt vävda skoremmar ger bättre skydd mot nötning. Specialutvecklad Vibram® EVA mellansula ger ökad komfort och skydd för foten. Dubbel durometer Vibram® yttersula med Orvis egna mönster ger bästa grepp vid vandring och vadning. Det går även att sätta i dubbar vid behov (extra tillbehör). 
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar