Sammanfattning

Moskitofree Forever, myggskydd för den aktiva naturälskaren!

Produktinformation

Moskitofree Forever är en bärbar, miljövänlig myggavstötande produkt som skyddar dig effektivt mot myggen, helt utan bekämpningsmedel eller kemikalier. Den används runt halsen och skyddar dig från mygg inomhus och utomhus, du bär den med dig vart du går. I paketet medföljer en USB-sladd. Moskitofree Forever är testad och godkänd av Institut Pasteur i Marocko. Batteriet är testad enligt EU direktiv 2013/56/EU. Produkten är ljudlös och luktfri. Vikt 46 gram.

Elektroner i apparaten genererar negativa joner. I luften runt dig finns det positiva joner som du utsöndrar ihop med värme och koldioxid vilka attraherar myggen. När positiva och negativa joner dras till varandra blir de tyngre och faller till marken som kall plasma. Myggens luktorgan blir därmed distraherade och du "gör dig osynlig för myggen".

Bruksanvisning:
Apparaten laddas med USB-sladden i ett vägguttag eller solcellsladdare i 4 timmar innan användning. Driftstid i cirka 24 timmar innan den behöver laddas igen i 4 timmar. Den kan inte användas under laddningstiden.

Häng snodden runt halsen, tryck på On-knappen på baksidan av apparaten för att aktivera Moskitofree Forever. Starta apparaten 10 minuter innan du går ut för att få full effekt mot myggen.

För att stänga av Moskitofree, tryck på knappen på baksidan av apparaten, håll knappen inne i 2 sekunder.

För att säkerställa optimal effektivitet är det viktigt att snodden har kontakt med huden på halsen och att generatorernas utgångar (4 stycken) får ej övertäckas. Därför skall själva Moskitofree Forever apparaten hänga fritt utanför kläderna. Du kan aktivera och inaktivera den blå lampan genom att trycka 2 gånger snabbt på On-knappen.

Moskitofree Forever är för individuellt bruk och används när du går, står och sitter. Den är inte lämpat att sova med då den under sömn kan flyttas från kroppens mittpunkt och generatorernas utgångar. Då kan den ej nå alla delar av kroppen och skapa den dielektriska barriären med negativa joner som skyddar mot myggen.

Moskitofree Travel (skyddar upp till 7m2) eller Family (skyddar upp till 15m2) lämpar sig mycket bättre i sovrum, tält eller husvagn på natten.

Försiktighetsåtgärd:
Använd ej apparaten i vatten eller i regnväder. Fuktig luft är ok, t.ex. i dimma eller varm, fuktig temperatur. Placera ej apparaten nära hög värme. Generatorernas utgångar skall ej tilltäckas under användning.

Får ej demonteras.

Säkerhetsvarning: Lämna inte barn utan uppsikt när de använder Moskitofree Forever. Snodden runt halsen kan fastna i något och orsaka strypningsfara. Det finns dock en säkerhet på snodden som delar på sig vid ett ryck.

Garantitid: 2 år, (gäller ej om du t.ex. badar med apparaten.)
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien