Sammanfattning

Pelagic Aquatek Hoodie Gyotaku Smokey Blue är en ventilerande och solskyddande huvtröja. En tröja i extra mjukt material och unikt tryck!

Produktinformation

  • Långärmad prestandatröja med huva
  • Byggd speciellt för att vara den bästa fisketröjan när det gäller kylning, ventilation och UPF 50+ solskydd
  • Tillverkad av extremt mjukt tyg
  • Pelagic logo på ryggen
  • Pelagic logo på bröstet
  • Den här fisketröjan i begränsad upplaga med original Gyotaku-konst är en hyllning till havet genom den traditionella japanska metoden för fiskutskrift.

GYOTAKU är den traditionella japanska metoden för fiskprint. Denna intrikata odödlighetsprocess användes ursprungligen av fiskare på 1800-talet för att registrera sin fångst genom att använda bläck, rispapper och känslig handpressning för att skapa ett fiskprint. Idag har Gyotaku blivit en egen konstform där man använder en mängd olika fiskar och havsdjur som metod för tryckning.

Pelagics Gyotaku-kollektion är en hyllning till havet genom den traditionella japanska metoden för fiskutskrifter. Med hjälp av original Gyotaku-konst visar den här kollektionen av fiskekläder för män, kvinnor och ungdomar intrikata tryck av dina favoritfiskar från havet, inklusive marlin, tonfisk, mahi-mahi, wahoo och flygfiskar.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Fodrad: Nej
Klädstorlek: L , M , S , XL , XXL
Modell: Herr
Vattenresistens: Vattenavvisande
Yttermaterial: 100% Nylon

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien