Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny

 Ends in: 

 

 

 

Guideline HD Sonic Zip Wader i gruppen Kläder / Vadarbyxor hos Sportfiskeprylar.se (105682GLr)

Guideline HD Sonic Zip Wader

Artnr:
105682GLr
0 recensioner
20% 29 Nov
BLACK WEEK! 29 Nov
Visa alla färger
Gör dina val nedan
L
 • M
 • L
 • XL
0 i lager
Kampanj:
Endast
0 st kampanjartiklar kvar!
Kampanjen gäller fr.o.m
Kampanjen gäller t.o.m
Sammanfattning
Guideline HD Sonic Zip Wader är slitstarka och mångfunktionella vadare med stor dragkedja samt möjlighet att göras om till midjevadare. Vadare med högklassiga detaljer från hängslen till strumpa!
Läs mer
Produktinformation
Den fina kombinationen av vattentät dragkedja fram och Guidelines vertikalt justerbara Elevator™ hängslen gör att du på ett ögonblick kan omvandla dem till ett par midjevadare. Perfekt funktion under varma dagar eller när du rör dig mycket under en lång fiskedag. Om du letar efter en kraftig och tålig vadare som klarar hårt slitage men med god andningsfunktion, skärning och smarta detaljer, ja då är Guideline HD Sonic Zip vadare något för dig. Kombinationen av vår mest slitstarka 4-lagersmaterial tillsammans med ett lättare 3-lagers materialet i övre delen av vadaren är ett perfekt recept för den rörliga hardcore-fiskaren. Den vattentäta TIZIP® dragkedjan i fronten ger maximal flexibilitet och styrka och gör det enkelt att komma i och ur dina vadare. Vadaren har två högt placerade fickor på fronten som är lätta att nå, samt en mer skyddad ficka på insidan av vadaren. Alla tre fickorna har stänksäkra YKK AquaGuard® dragkedjor, men notera att de alltså inte är vattentäta och därför ej avsedda för till exempelvis mobiltelefon eller annan fuktkänslig elektronik.

De perfekt formade sockorna består av den mest hållbara och funktionella lösningen på marknaden just nu med överdel och skaft av växtbaserat Yulex® naturgummi samt en kalkstensbaserad sula med hög densitet. Detta i kombination med flexibla och väl anpassade Yulex® grusskydd som ger gott skydd mot grus, sand och annat som kan ta sig in i vadarkängorna under långa fiskepass. Vikten är 1165 g exklusive förvaringspåse i storlek #L och färgen är mörkt grafitgrå / Charcoal. Vadaren är tillgänglig i 9 olika storlekar fördelat på S-XXL, ML, MK, LL och XLK. Materialet i HD Sonic Zip är 3-lagers ovanför midjan, samt 4-lagers därunder. Vattenpelaren är 20.000 mm i hela vadaren samt andningsförmågan är 8.000 g/m2/24h.
 • Extra höga för att klara extrem djupvadning och hög sjö
 • Högfrekvenssvetsade Ultrasonic sömmar
 • Vertikalt justerbara Elevator ™ hängslen för omvandling till midjevadare
 • TIZIP® MasterSeal vattentät dragkedja för enkel av- och påklädning
 • Högt placerade fickor med stänksäkra YKK AquaGuard® dragkedjor
 • Justerbart midjebälte i nylon med hög / låg position
 • Grenkil för ökad rörlighet och hållbarhet
 • Förböjda knän för maximal rörlighet och komfort
 • Grusskydd med krok för att fästa i vadarkänga
 • Comfort Plus™ sockor för att undvika obekväma veck inuti kängorna
 • Yulex® naturgummi i sockan med en kalkstenbaserad högdensitetssula
 • Innerficka med stänksäker YKK AquaGuard® dragkedja
 • Förvaringspåse inkluderad

Alla huvudtyger är gjorda av återvunnen nylon och huvudtyger, spännen och mycket av tillbehören är bluesign® certifierade av tredje part. Vadaren är tillverkad i kraftiga och hållbara material för att säkerställa en lång livslängd. För att minska användningen av petroleumbaserad neopren används Yulex® naturgummi från FSC-certifierade hevea gummiträd i sockarna. Yulex® naturgummi minskar koldioxidutsläppen med upp till 80% jämfört med petroleumbaserad neopren. Återvunnen polyester lamineras sedan med vattenbaserat lim till gummits båda sidor. Detta är ett överlägset bättre val för miljön jämfört med industriell neopren. För sulan på sockan krävs ett gummi med extrem täthet och här är ett kalkstensbaserat gummi den bästa kombinationen av prestanda, hållbarhet samtidigt som du värnar om vår planet. Detta material använder kalciumkarbonat från kalkstenssedimentära bergarter för att bilda kloroprengummichips och de smälts, infunderas och bakas till skumkroppar innan de skivas till rätt tjocklek. Guideline HD Sonic Zip vadare är en fluorkarbonfri produkt.

Specifikationer:
Andningsförmåga: 8000 mVp
Blixtlås: Tizip vattentätt blixtlås i front
Färg: Charcoal
Miljöfokus: bluesign® godkända material, fluorkarbonfri, Yulex® naturgummi
Tyg: 4-lager Nylon Taslan
Vattenpelare: 20000 mm
Vikt: 1165 g / L
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar