Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
TrueGlide Guppie 13,5cm 120g Söder Custom i gruppen Fiskedrag / Jerkbaits hos Sportfiskeprylar.se (29-EG208-Z411-16r)

TrueGlide Guppie 13,5cm 120g Söder Custom

Artnr:
29-EG208-Z411-16r
0 recensioner
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Välj färg
Red Ghost Flash
Red Ghost Flash
Match The Hatch Mörten
Match The Hatch Mörten
Flying Tiger
Flying Tiger
Red Tiger Flash
Red Tiger Flash
Match The Hatch Gösen
Match The Hatch Gösen
0 i lager
Kampanj:
Endast
0 st kampanjartiklar kvar!
Kampanjen gäller fr.o.m
Kampanjen gäller t.o.m
Sammanfattning
TrueGlide Guppie 13,5cm 120g - Sjunkhastighet ca 30cm/s, detta resulterar i ett jerkbait som du kan fiska både djupt och grunt. Här i våra alldeles egna färger!
Läs mer
Produktinformation
TrueGlide Guppie 13,5cm 120g - Sjunkhastighet ca 30cm/s, detta resulterar i ett jerkbait som du kan fiska både djupt och grunt. Här i våra alldeles egna färger!

Sedan 2002 har TrueGlides Guppie varit den gyllene standarden för gliders handgjorda i trä. Talrika tävlingsvinster och fångster av stor fisk samt ett stort samlarintresse kan redogöra för det!

En av de första sakerna som man lägger märke till med Guppie är detaljrikedomen i färgmönstren. Fram tills nu har dessa färger endast varit tillgängliga på de handmålade träbetena tillverkade av Joe Peterson. Strike Pro och CWC i samarbete med Peterson tar nu dessa unika färger till den stora massan för första gången. Färgschemat innehåller en kombination av färg eller glitter på insidan av betets transparenta kropp, vilket är en unik process, i kombination med traditionell färgsättning på utsidan. Detta imiterar Petersons teknik att lägga färg mellan lager av topcoat för att åstadkomma en 3D-effekt. Strike Pro har också återskapat de karakteristiska 3D-ögonen som TrueGlide-beten är kända för.

I tillägg till Guppies fantastiska finish, återfinns också flera unika karaktärsdrag som gör den till ett riktigt hett storfiskbete. Guppies kompakta och konvexa kroppsform ger god krokningsförmåga, krokspetsarna hamnar alltid exponerade oavsett vinkel. Kroppens profil och form ger också betet en ordentlig bellyflash och rull. Möjligheten att enkelt kunna välja olika typer av stjärtar, tack vare den innovativa skruven längst bak på betet, ger ytterligare en dimension. Ändra karaktären på betet genom att byta till en av flera tillgängliga gummistjärtar.

Guppie 13,5cm 120g - Sjunkhastighet ca 30cm/s
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylarSöder