Sammanfattning

Squarepusher är en slider som skapades 2007 för att täcka mycket vatten och vara lättfiskad. ”Det perfekta sökarbetet” Vid jerk har den en hård sida, sida gång som flyttar mycket vatten. Därav namnet ”fyrkantsflyttaren”.

Produktinformation

Squarepusher är en slider som skapades 2007 för att täcka mycket vatten och vara lättfiskad. ”Det perfekta sökarbetet” Vid jerk har den en hård sida, sida gång som flyttar mycket vatten. Därav namnet ”fyrkantsflyttaren”. Den går att fiska med de flesta typer av utrustning, jerk haspel och spinn.Vid normal invevning simmar Squarepushern i S kurvor och vid klassiskt Jerk så visar den en bredsida eller kortsida beroende på hastighet och vibrerar lite som en skadad betesfisk vid varje vev stop. Rippar du den flyttar den enormt mycket vatten och flashar lockade. Squarepushern är sakta sjunkande och har ett bra häng. Den fiskar grunt och bryter inte ytan utan håller djupet genom varje kast. Squarepushern är gjord i formpressad ABS i ett stycke med vikning av zink och rostfri genomgående vajer.

Den är enormt hållbar och fiskar inte bra bara på gädda och musky utan även på alla typer av saltvattensfisk. Finns i 2 storlekar 11 cm och 14 cm och levereras med original VMC PS krok och starka fjäderringar i hög kvalitet.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Beteslängd: 11 cm , 14 cm
Flytkraft: Sjunkande
Krokstorlek: 2/0 , 3/0
Simdjup: 0,1-1 m , 0,5-3 m
Vikt: 103 g , 59 g

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien