Sammanfattning

Handmålade i Sverige, av Eastfield. Begränsad upplaga.

Söderjiggen tillverkas numera i Savage Gears fabriker, vilket bådar för superfin kvalitet. Söderjiggen V2 är tillverkad i tåligt och något mjukare gummiblandning som gör den ännu enklare att tackla och få till den där magiska, sakta rullande gången. Här i custommålade färger från Eastfield Lures med en grym finish!

Produktinformation

Söderjiggen tillverkas numera i Savage Gears fabriker, vilket bådar för superfin kvalitet. Söderjiggen V2 är tillverkad i tåligt och något mjukare gummiblandning som gör den ännu enklare att tackla och få till den där magiska, sakta rullande gången. Söderjiggen V2 är dessutom går dessutom stabilt i vattnet när du tacklar den med shallow-skruv för det grunda fisket.

Söderjiggen har många gäddor över 10kg och flera över 15 kg på sitt samvete. En av Sveriges största spinnfiskade gäddor i modern tid vägde 18,26 kg och fängades hösten 2014 av Jonny Thofeldt på en Söderjigg i färgen Öringen. Söderjiggens känsliga paddel gör att jiggen får en långsam, unik, och rullande gång vilket attraherar stor fisk.

Söderjiggen väger 85g och är 25 cm lång, den har en speciell gång med en sakta vaggande kropp och en snabbt roterande paddel. Tacklas bäst med jiggskalle i storlek 10/0 - 12/0 eller skruvskalle. Till det grundare fisket med shallow skruv.

Söderjiggen är utvecklad i samarbete med Jonny Thofeldt.

Våra 4D-färger hittar du här >>

Sexpack på våra 4D-färger hittar du här >>

Våra originalfärger hittar du här >>
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Beteslängd: 25 cm
Vikt: 85 g

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien