Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Söderjiggen V2 25cm, 85g (EFL Custom) - Motalamörten i gruppen Fiskedrag / Handgjorda Beten hos Sportfiskeprylar.se (EFLSJ25-45)

Söderjiggen V2 25cm, 85g (EFL Custom) - Motalamörten

Artnr:
EFLSJ25-45
0 recensioner
15% 30 Maj
PRE SUMMER SALE 30 Maj
149 kr / 127 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning

Handmålade i Sverige, av Eastfield. Begränsad upplaga.

Söderjiggen tillverkas numera i Savage Gears fabriker, vilket bådar för superfin kvalitet. Söderjiggen V2 är tillverkad i tåligt och något mjukare gummiblandning som gör den ännu enklare att tackla och få till den där magiska, sakta rullande gången. Här i custommålade färger från Eastfield Lures med en grym finish!

Läs mer
Produktinformation
Söderjiggen tillverkas numera i Savage Gears fabriker, vilket bådar för superfin kvalitet. Söderjiggen V2 är tillverkad i tåligt och något mjukare gummiblandning som gör den ännu enklare att tackla och få till den där magiska, sakta rullande gången. Söderjiggen V2 är dessutom går dessutom stabilt i vattnet när du tacklar den med shallow-skruv för det grunda fisket.

Söderjiggen har många gäddor över 10kg och flera över 15 kg på sitt samvete. En av Sveriges största spinnfiskade gäddor i modern tid vägde 18,26 kg och fängades hösten 2014 av Jonny Thofeldt på en Söderjigg i färgen Öringen. Söderjiggens känsliga paddel gör att jiggen får en långsam, unik, och rullande gång vilket attraherar stor fisk.

Söderjiggen väger 85g och är 25 cm lång, den har en speciell gång med en sakta vaggande kropp och en snabbt roterande paddel. Tacklas bäst med jiggskalle i storlek 10/0 - 12/0 eller skruvskalle. Till det grundare fisket med shallow skruv.

Söderjiggen är utvecklad i samarbete med Jonny Thofeldt.

Våra 4D-färger hittar du här >>

Sexpack på våra 4D-färger hittar du här >>

Våra originalfärger hittar du här >>
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar