Sammanfattning

Pig Shad Jr är ett gummibete inspirerat av det klassiska jerkbetet The Pig. Här hittar du alla våra egna färger på ett av Sveriges populäraste gummibete!

Produktinformation

Pig Shad Jr är ett gummibete inspirerat av det klassiska jerkbetet The Pig.

Du hittar alla våra egna färger i denna artikel!

Pig Shad Jr är 20 cm lång och väger 50g. Pig Shad Jr har en förförisk vaggande gång samtidigt som den simmar med huvudet fram och tillbaka. Stjärten paddlar och vrider i ett lågfrekvent tempo. En perfekt imitation av en skadad betesfisk som långsamt lunkar fram med dess sista krafter! Pig Shad har en unik profil som liknar en välmatad betesfisk. Den fungerar utmärkt att rigga med jiggskalle eller med BFT Flexhead Pike. Med BFT Pike Center Pin (shallowskruv) så kommer den vaggande och simmande gången verkligen till sin rätt.

Ett annat tips är att tackla Pig Shad Junior med Owner Twist lock krok i stl. 10/0, finns både oviktade och viktade som du hittar hos oss via denna länk >> Owner Beast Twist Lock

Pig Shad Junior har en skåra i sig just för att kunna fiska med Owner Beast Twist Lock krok. Fördelen med denna tackling är att du kan fiska i tät vegetation och stubbvass utan att fastna.

Chomp! Chomp!

Längd: 20cm
Vikt: 50g.
2-Pack
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Beteslängd: 20 cm
Vikt: 50 g

Relaterade Reportage & Guider

Söder Custom

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien