Sammanfattning

Ett hett Vibrationsbete från Berkley, 2st olika fästpunkter beroende på hur hård gång du vill ha. Finns i flera fiskvänliga färger. Detta bete kommre definitivt att leverera de tröga dagarna.

Produktinformation

Bladebeten är en riktigt mångsidig betestyp som utgör ett utmärkt komplement i fiskelådan. Till att börja med är detta ett bete som går utmärkt att kasta och fiska hem med en rak inspinning likt en vobbler. Betet kan även låtas sjunka och fiskas hem i etapper likt en jigg över botten eller fiskas helt vertikalt under båten likt en pirk.

Mångsidigheten i bladebetet gör det till ett bete som kan passa lite överallt i alla typer av vatten och situationer. Jag fiskar det gärna i grumligt vatten eller låga ljusförhållanden då det ettriga rörelsemönstret skapar kraftfulla vibrationer i vattnet som gör det lättare för abborren att hitta betet och lyckas med sin attack.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Beteslängd: 4,9 cm
Vikt: 11 g

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Oskar 2022-07-13

fruktansvärt bra drag. första kastet blev en abborre på 600g. Rekommenderar starkt!

2018-08-25

Ger otroligt mycket vibrationer i vattnet, vilket ska hjälpa att väcka den tröga fisken. När man byter till bakre fästet så kan man fiska hem det långsammare och ändå få vibrationerna och den aggressiva gången.Om någon nackdel ska nämnas är det att krokarna ofta fastnar i tafs/lina när den landar och måste därför vevas in för att fixas.

2017-06-20

Prisvärt search bait..jag kan sakna någon mer färg..tex några chrome varianterBetet krävs viss fart men inget skyhögt tempo för att börja vibrera..vilket är positivt! Betet klyver vattnet mycket bra och man känner lätt minsta pet.Sammanfattning:Ett lätt kastat 8gram bete som levererar!

Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien