Sammanfattning

Castbait är ett av världens mest välbeprövade och balanserade skeddrag med många år på nacken för flera arter, såsom gädda, lax, havsöring, röding, öring, regnbåge, abborre, gös mm.

Produktinformation

Tack vare den aerodynamiska formen av Castbait kastar man väldigt lång och kan därmed fiska av större områden. Det är ett suveränt sökbete för att se var fisken befinner sig. Ett utmärkt val för blåsiga dagar när man vill nå längre ut till fisken. Castbait är ett väldigt mångsidigt skeddrag tack vare sin kompakta form. Den kan användas för kustfiske, trolling och vertikalfiske från båt eller på isen.

Gången påminner om en skadad fisk och är ett väldigt enkelt drag som man kastar ut och vevar hem. Dessa skeddrag har tusentals fiskar på sitt samvete och är helt enkelt ett perfekt bete för ädelfiske men inte minst för abborre, gädda och andra fiskarter.

De är miljövänligt tillverkade i zink som är elektropläterade till guld, chrome och koppar. Finns även i handmålade färger. Säljs som 3-pack i antingen 10 eller 20g.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Betesfärg: HandmŒlade , Metallic
Vikt: 10 g , 20 g

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien