Sammanfattning

Utrustad med Garmins förstklassiga ekolodsfunktioner!

Produktinformation

Utrustad med Garmins förstklassiga ekolodsfunktioner

• 12-tums knappassisterad pekskärmskombination med allt-i-ett-givare för traditionellt
• CHIRP-ekolod och ClearVü med ultra-HD och SideVü-ekolod med skanningsteknik
• Inbyggt stöd för hela utbudet Panoptix™-ekolod och Panoptix LiveScope™-ekolod med •skanningsteknik, inklusive Panoptix LiveScope LVS12-ekolod
• Dela ekolodsbilder, waypoints och rutter med andra ECHOMAP Ultra-enheter på 10 eller
• 12 tum samt ECHOMAP Plus-enheter på 7 eller 9 tum
• Den inbyggda programvaran Quickdraw Contours skapar anpassade fiskekartor direkt på skärmen med 0,3-meterskonturer medan du fiskar
• Inbyggd Wi-Fi®-anslutning kan paras ihop med den kostnadsfria appen ActiveCaptain®
• NMEA 2000®-anslutning och stöd för kompassgivare, autopiloter, digital switching.
•FUSION-Link™ ljudsystem med mera.

ECHOMAP Ultra 102sv-kombinationen, med sin 10-tums ljusstarka knappassisterade pekskärm som är läsbar i solljus, har alla verktyg du behöver för framgångsrikt fiske. Allt-i-ett-givare för traditionellt CHIRP-ekolod och ClearVü med ultra-HD och SideVü-ekolod med skanningsteknik ingår.

Den har även stöd för Garmin Navionics+ Garmin Navionics Vision+. Uppgradera sjökorten till nya Garmin Navionics+ eller Garmin Navionics Vision+ med integrerade data från Navionics, som adderar nya Auto Guidance+ som gör att du kan ange djup och frigångshöjd och enkelt beräkna rutter och se en föreslagen väg att följa. Sjökorten erbjuder dagliga uppdateringar i ett år, nya satellitbilder och information om hamnar.

ECHOMAP Ultra 102sv with GT54UHD-TM Transducer2sv-kombon har också stöd för tillvalen Panoptix LiveScope LVS12 -ekolod (ingen Black Box krävs) samt hela serien Panoptix™ allseende ekolod. Den har även stöd för Panoptix LiveScope-systemet.

Har du fler än en enhet? Du kan dela ekolod, waypoints och rutter med andra ECHOMAP Ultra-enheter på 10 eller 12 tum samt ECHOMAP Plus-enheter på 7 eller 9 tum.

Skapa anpassade fiskekartor direkt på skärmen med 0,3-meterskonturer medan du fiskar. Anpassa dem efter dina behov. Kartorna är dina – du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect™, vårt online community.

Inbyggt Wi-Fi ger dig tillgång till allt-i-ett-appen ActiveCaptain, så att du kan hantera din marina upplevelse nästan var som helst ifrån. Den skapar en enkel och samtidigt kraftfull anslutning mellan en kompatibel mobil enhet och din Garmin-plotter, sjökort, kartor och båtgruppen. Var du än befinner dig får du obegränsad tillgång till dina kartor, möjlighet att köpa nya kartor och sjökort samt åtkomst till gruppen Garmin Quickdraw™ Contours. Håll dig uppkopplad med smartaviseringar2 på plotterskärmen. Du kan även planera en resa eller förfiska i en sjö och ActiveCaptain synkroniserar automatiskt med plottern. Eller till och med ta emot aviseringar om uppdateringar av programvaran och bestäm när du vill ladda ned dem på din enhet.

När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara ECHOMAP Ultra på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i snabbfästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort ECHOMAP Plus från strömkällan och fästet.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien