Sammanfattning

Simrad GO7 XSR med Active Imaging 3-i-1-givare är ett bra sätt att lägga till GPS-navigering, ekolod och radar till din båt. Den här kompakta men ändå funktionsspäckade displayen är perfekt för mindre sportbåtar, fritidsbåtar och mittkonsoler.

Produktinformation

Simrad GO7 XSR med Active Imaging 3-i-1-givare är ett bra sätt att lägga till GPS-navigering, ekolod och radar till din båt. Den här kompakta men ändå funktionsspäckade displayen är perfekt för mindre sportbåtar, fritidsbåtar och mittkonsoler. Med trådlös anslutning till smartphones och surfplattor behåller du kontrollen överallt på båten, nästan som en andra display.

Huvudfunktioner

  • Widescreenskärm med ljusstark LED-bakgrundsbelysning
  • Lätt att använda med enkla pekskärmskontroller som på surfplatta
  • Kompatibel med Broadband 3G™-/4G™- och Halo™-radar (GO7 och senare)
  • Stödjer ett stort antal sjökort från C-MAP med flera
  • Visa och styr din display från en kompatibel smartphone eller surfplatta
  • Inbyggt stöd för CHIRP-ekolod, StructureScan® HD-avbildning eller ForwardScan™-ekolod: lägg bara till en kompatibel givare


HALO24/HALO20+ ger dig oöverträffad information om allt omkring dig
Våra revolutionerande radomradarsystem med pulskomprimering, HALO24 och HALO20+, gör branschledande 360-graderssvep varje sekund på nära håll för att du ska kunna undvika kollisioner med stillastående och snabba mål på bästa möjliga sätt. De funktionsspäckade antennerna ger precis detektering i hög kvalitet med kort, medellång och lång räckvidd och ser till att du kan se dina mål tydligt – även under tuffa förhållanden.

HALO20 Radar är en kostnadseffektiv lösning
Våra system med HALO20 Radar är ett bra sätt att lägga till radarfunktioner till mindre motorbåtar. Se farledsprickar precis framför fören eller ovädersfronter så långt som 24 sjömil bort. Dessa kompakta radomradarsystem är enkla att installera, har låg strömförbrukning och startar direkt från standbyläge för att ge dig radarbild exakt när och där du behöver det.

Få ut mer av varje dag på vattnet

Simrad GO-serien är utformade för att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din tid på sjön. De är det perfekta tillbehöret för mindre motorbåtar samt sport-och styrpulpetbåtar. Bakom GO-seriens ljusstarka pekskärm finns en inbyggd GPS-mottagare, ekolodsmodul, trådlös anslutning och branschstandardens nätverk NMEA 2000®. Navigera, anslut till mobiler och surfplattor, styr tillbehör som ljudsystem ombord och välj mellan en mängd olika inbyggda ekolodsfunktioner. Radarfunktioner – tillgängliga på GO7 och uppåt – får du tillgång till ännu fler säkerhetsfunktioner och hjälpmedel vid navigation.


Multi-touch-skärm för intuitiv kontroll som på surfplatta
GO-serien är mycket lättanvänd med intuitiva pekskärmskontroller som smartphone- och surfplatteanvändare genast känner igen. Anpassa startskärmen med de funktioner som du använder mest och visa det du behöver direkt på skärmen med justerbara delade skärmvyer. Markera waypoints på sjökort med ett tryck och tilldela enkelt meningsfulla namn och symboler som gör dem enkla att hitta när du planerar din nästa resa.

Plotter med inbyggd GPS hjälper till att hålla dig på rätt kurs
Varje display i GO-serien är en fullfjädrad plotter med en inbyggd GPS-mottagare. GO-displayerna är kompatibla med flera olika sjökort från C-MAP, Navionics® och många fler. Du kan använda avancerade sjökortsspecifika funktioner som C-MAP Easy Routing och Navionics Autorouting till att planera din nästa tur på sjön lika enkelt som du planerar bilresor.

Trådlös och trådbunden anslutning tar skärmen bortom rodret
Inbyggd trådlös anslutning speglar displayen till en kompatibel smartphone eller surfplatta, så att du får omedelbar tillgång till sjökort, radar och andra funktioner överallt på båten. Trådlös anslutning möjliggör också enkel programvaruuppdatering via internet-hotspot. NMEA 2000®-anslutning enligt branschstandard ger ett brett utbud av alternativ för expansion och integration: övervaka din båts motorprestanda och bränsleeffektivitet, styr båten med en Simrad-autopilot eller styr ditt inbyggda underhållningssystem från GO-seriens display.

Hitta fisk och håll koll på djup
Välj mellan ett stort sortiment av olika ekolod för din båt, från CHIRP-ekolod eller traditionella ekolodsgivare för en klassisk ekolodsvy eller få tillgång till alla ekolodsfunktioner med Active Imaging™ 3-in-1-ekolodsgivare. Med Active Imaging får du tillgång till förstklassig skärpa och objektseparation för CHIRP-ekolod samt otrolig detaljrikedom på branter, struktur och vrak med hjälp av SideScan och DownScan Imaging™.

Active Imaging 3-i-1-ekolod
Med Active Imaging™ 3-i-1-ekolod med CHIRP, SideScan och DownScan med FishReveal™ kan du se strukturer och skydd med en ny nivå av detaljrikedom på längre avstånd än med någon annan teknik för strukturåtergivning. Active Imagings skärpa, målavskiljning och detaljrikedom hjälper dig att hitta mer fisk genom att enkelt identifiera fiskrika områden som stenar, rev, tångbäddar och vrak – även på stora avstånd. Få ut så mycket som möjligt av CHIRP-ekolod och DownScan på samma skärm med FishReveal™ smart målvisning som lätt skiljer fisk från strukturer och skydd genom detaljerade DownScan-bilder.

Med Active Imaging™-ekolodsgivare hittar du fisk och strukturer
När du kombinerar GO-serien med en lättinstallerad, akterspegelsgivare som Active Imaging™ får du ett kraftfullt ekolod för alla tillfällen. Njut av alla fördelar med CHIRP-ekolod, SideScan och DownScan Imaging och få en vidvinkelbild av miljön under ytan, både under och på sidorna om båten. Hitta strukturer snabbare och identifiera fisk enklare med hjälp av DownScan Imaging med FishReveal™.

Specifikationer
- Arbetstemperaturintervall: "-15°C to +55°C (5° F to 131° F)
- Förvaringstemperatur, intervall: "-20°C to +60°C (4°F to 140°F)
- SD-kortlagring: 1 Micro SD slot, max. 32GB each. >32 GB format to NTFS
- Ethernet-portar: 1 x 5 pin yellow connector x 1 Mbit. Radar and Sirius (USA only) connectivity only (unless unlocked)
- NMEA 2000-anslutning: 1 x NMEA 2000 Micro-C port, 1 LEN
- Vikt: 1.320 kg (2.91lb)
- Spänning: 10 - 17 V DC
- Uppdateringshastighet: 10 Hz
- Strömförbrukning typisk: 12 W
- Skärmens ljusstyrka: 1200 nits
- Mått H x B x D: 197 mm x 141 mm x 82.7 mm (7.56" x 5.55" x 3.26") (no bracket)
- Garantiperiod: 2 Years
- Strömförbrukning max: 20 W
- GPS-mottagarkanaler: 32 Channels
- Rekommenderad säkringsklass: 3A
- Waypoints, rutter, spår: 6000 waypoints, 500 Routes with 100 max route points, 50 tracks with up to 12,000 track points.
- Visningsvinklar: 80° top/bottom, 80° left/right
- Skärmupplösning: 800x480
- Intern lagring: 90MB
- Styrlägen: Auto, Nav., No Drift, Follow up, Non-follow up, Turn patterns, Standby, *Wind, *Wind NAV. (*Boat type set to Sail)
- Autopilot: Auto, Nav., No Drift, Follow up, Non-follow up, Turn patterns, Standby, *Wind, *Wind NAV. (*Boat type set to Sail). Requires STBY button or Controller with STBY button to commission
- Digital växling: BEP C-Zone
- Monteringstyp: Bracket or Panel
- Efterlevnad av godkännanden: CE, C-Tick, HDMI, EN 60950-1:2006, EN 60945:2002 EN 300 440-2, V1.4.1
- Stötvibration: CE, C-Tick, HDMI, EN 60950-1:2006, EN 60945:2002 EN 300 440-2, V1.4.1
- Tid till första fix: Cold start less than 90 seconds exposed to open sky, Satellite Reacquisition 5 sec
- NMEA 0183-meningar som stöds: Exports NMEA0183 over WiFi
- Radarkompatibel: Halo, Broadband, HD Radars
- Positionsnoggrannhet: Horizontal Accuracy 3 m (9.8 ft.)
- Sjökort som stöds: Insight, Navionics (Gold, NAV+ Platinum+) , C-MAP (MAX N, MAX N+) NV Digital (Raster US Charts)
- Ekolodskompatibilitet: Integrated CHIRP / DownScan / ForwardScan. Single 9 Pin Xsonic Connector
- Varans anslutningsbarhet WiFi: Internal
- Bluetooth:Internal
- GPS: Internal, 10Hz, WASS, MSAS, EGNOS
- Vattentät, klassning: IPX 6 and 7
- Anslutningsbarhet till dator: None
- Video: None
- AIS: Receive AIS data over NMEA 2000 only
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien