Sammanfattning

Lowrance Eagle 9 TripleShot ROW - Eagle® skapades för att göra fisket så enkelt och roligt som möjligt. Den här modellen är enkel att använda och snabb att installera och har en nydesignad TripleShot™ HD-givare med FishReveal-teknik och autokalibrering för snabb och optimal konfigurering. En ny IPS-skärm ger högre upplösning och synlighet från alla vinklar. Den här modellen levereras förinstallerad med en global baskarta och möjlighet att uppgradera till CMAP® DISCOVER™.

Produktinformation

  • LÄTTANVÄNT EKOLOD - Eagle® för med sig arvet från det förbättrade Lowrance®-ekolodet till vårt hittills mest tillgängliga och lättanvända ekolod.
  • TRIPLESHOT™ HD - Ge dig själv den bästa möjligheten att hitta fisk med undervattensvyer åt sidan och under båten, allt i en enda givare. TripleShot HD har funktioner för att hitta fisk med kapaciteten hos vidvinkelekolodet med hög CHIRP och de högupplösta bilderna av fiskstim från SideScan och DownScan Imaging™.
  • CHIRP - CHIRP-ekolod ger högupplösta vyer av enskilda fiskmål, även när målen är nära botten eller är flyter i täta stim.
  • DOWNSCAN IMAGING™ - DownScan Imaging gör det enklare att identifiera hur fisk förhåller sig till strukturer och ger fotoliknande avbildningar av stenar, träd och andra undervattensstrukturer direkt under båten.
  • SIDESCAN IMAGING - SideScan hjälper till att avsöka stora områden efter strukturer med fisk. Se upp till 600 fot på vardera sidan av ditt fartyg, vilket hjälper dig att täcka mer vatten på kortare tid.
  • FISHREVEAL™ - Med FishReveal kombinerad med DownScan med CHIRP för oöverträffad separering och identifiering av objekt behöver du inte längre gissa när du ska hitta fisk.
  • AUTOKALIBRERING - Enkel automatisk justering av ekolodet gör att du får de optimala inställningarna direkt från start så att du inte behöver ägna tid åt att försöka hitta dem själv.
  • DETALJERADE SJÖKORT - Med en förinläst global baskarta kan du uppgradera till C-MAP ISCOVER® och andra sjökortsleverantörer. Med Eagle har du de alternativ du behöver för att upptäcka och navigera till de bästa fiskeplatserna, på det sätt du vill.
  • UPPGRADERA TILL C-MAP DISCOVER® - Allt du behöver för att få ut det mesta av din tid på sjön med bred täckning av inlands- och kustområden på mycket detaljerade och noggranna kartor. Se saker på ditt sätt med C-MAP®.
  • GENESIS LIVE - Lär känna dina lokala vatten bättre än någon annan med möjligheten att skapa anpassade ½-fots konturkartor över din lokala sjö eller outforskade vatten i realtid.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien