Sammanfattning

Lowrance Eagle 7 ROW Utan Givare - Eagle® skapades för att göra fisket så enkelt och roligt som möjligt. Eagle är lättanvänd, snabbmonterad och levereras med autokalibrering för snabb och optimal konfigurering. Den är kompatibel med nydesignade TripleShot™ HD- och SplitShot™ HD-, samt 50/200- och 83/200 HDI-givare för djupare vatten, allt med FishReveal-teknik. En ny IPS-skärm ger högre upplösning och synlighet från alla vinklar. Den här modellen levereras förinstallerad med en global baskarta och möjlighet att uppgradera till CMAP® DISCOVER™.

Produktinformation

  • Lättanvänt Ekolod - Eagle® för med sig arvet från det förbättrade Lowrance®-ekolodet till vårt hittills mest tillgängliga och lättanvända ekolod.
  • Ekolodsgivare Alternativ - Välj den bästa ekolodskombinationen för din typ av fiske. För djupvattensfiske lägger du till en 83/200 HDI med./hög eller 50/200 HDI låg/hög CHIRP och DownScan Imaging™ – perfekt för bästa möjliga visning under båten i djupare vatten. Alternativt kan du lägga till en SplitShot HD- eller TripleShot HD-givare, eller välja bland de befintliga paketerade produktalternativen.
  • CHIRP - CHIRP-ekolod ger högupplösta vyer av enskilda fiskmål, även när målen är nära botten eller är flyter i täta stim.
  • Downscan Imaging™ - DownScan Imaging gör det enklare att identifiera hur fisk förhåller sig till strukturer och ger fotoliknande avbildningar av stenar, träd och andra undervattensstrukturer direkt under båten.
  • Sidescan Imaging - SideScan hjälper till att avsöka stora områden efter strukturer med fisk. Se upp till 600 fot på vardera sidan av ditt fartyg, vilket hjälper dig att täcka mer vatten på kortare tid.
  • Fishreveal™ - Med FishReveal kombinerad med DownScan med CHIRP för oöverträffad separering och identifiering av objekt behöver du inte längre gissa när du ska hitta fisk.
  • Autokalibrering - Enkel automatisk justering av ekolodet gör att du får de optimala inställningarna direkt från start så att du inte behöver ägna tid åt att försöka hitta dem själv.
  • Detaljerade sjökort - Med en förinläst global baskarta kan du uppgradera till C-MAP ISCOVER® och andra sjökortsleverantörer. Med Eagle har du de alternativ du behöver för att upptäcka och navigera till de bästa fiskeplatserna, på det sätt du vill.
  • Uppgradera till C-Map Discover® - Allt du behöver för att få ut det mesta av din tid på sjön med bred täckning av inlands- och kustområden på mycket detaljerade och noggranna kartor. Se saker på ditt sätt med C-MAP®.
  • Genesis Live - Lär känna dina lokala vatten bättre än någon annan med möjligheten att skapa anpassade ½-fots konturkartor över din lokala sjö eller outforskade vatten i realtid.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien