Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Garmin echoMAP Plus 42cv med givare GT-20 4pin i gruppen Elektronik / Combo (Plotter+Ekolod) hos Sportfiskeprylar.se (010-01884-01)

Garmin echoMAP Plus 42cv med givare GT-20 4pin

Artnr:
010-01884-01
1 recensioner
4249 kr
4849 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning
Ett perfekt tillskott på alla fiske- och båtturer.
Läs mer
Produktinformation
• Ljusstark 4.3-tumskombo som är läsbar i solljus
• Med GT-20 givare för Garmin CHIRP traditionellt ekolod samt CHIRP ClearVü™-ekolod med skanningsteknik och akterspegel- och trollingmotorfästen
• Förinläst global baskarta, kompatibel med BlueChart® g2 HD och BlueChart® g2 Vision® HD
• Den inbyggda karteringsprogramvaran Quickdraw Contours skapar anpassade fiskekartor direkt på skärmen med 1-fotskonturer medan du fiskar
• Dela waypoints och rutter med andra ECHOMAP™- eller STRIKER™-enheter
• Ljusstark 4.3-tumskombo som är läsbar i solljus innefattar en givare som har både Garmin CHIRP traditionellt ekolod och CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik.

Förinläst global baskarta och kompatibilitet.
Plus Quickdraw Contours karteringsprogramvara för att direkt skapa anpassade fiskekartor på skärmen med 1-fotskonturer medan du fiskar. Har ett kulfäste för snabb frigöring så att den är enkel att ta bort och ta med sig. Fästen för akterspegel och trollingmotor medföljer.

Skillnaden med Garmin CHIRP.
De inbyggda ekolodsfunktionerna i ECHOMAP Plus 42cv innehåller traditionellt CHIRP-ekolod, en av de mest sofistikerade ekolodsteknikerna som finns för den fiske- och båtintresserade allmänheten. Traditionellt CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Den har även traditionellt ekolodsstöd för trollingmotorerna Minn Kota® och MotorGuide® med integrerade givare.

Skarpa ekolodsbilder.
Garmin ClearVü-ekolodet med skanningsteknik ger dig en nästan fotografisk bild av det som finns under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Garmins traditionella CHIRP-ekolod och CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik är kombinerade i en givare.

Quickdraw Contours, så att du kan skapa dina egna kartor.
Skapa anpassade fiskekartor snabbt på skärmen med 1-fotskonturer och skräddarsy dem för att passa dina behov. Kartorna är dina – du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect™.

Uppgradera till våra bästa sjökort.
Välj BlueChart g2 HD eller BlueChart g2 Vision HD, som ger automatisk guidning2 och andra fantastiska funktioner. En microSD™-kortplats ger utbyggbart minne för köp av fler kartor. Eller köp kartor med OneChart via appen ActiveCaptain och synkronisera automatiskt med den kompatibla plottern, så har du inte behov av ett SD-kort.

Nätverksstöd för NMEA 2000®.
Den hanterar NMEA 2000 för motordata, sensorer, FUSION-LINK™-ljudsystem, autopiloter och mycket mer.

Ta med dig din ECHOMAP Plus.
När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara ECHOMAP Plus på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort ECHOMAP Plus från strömkällan och fästet.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar