Sammanfattning

Lowrance Eagle 7 SplitShot ROW - Eagle® skapades för att göra fisket så enkelt och roligt som möjligt. Den här modellen är enkel att använda och snabb att installera och har en nydesignad SplitShot™ HD-givare med FishReveal-teknik och autokalibrering för snabb och optimal konfigurering. En ny IPS-skärm ger högre upplösning och synlighet från alla vinklar. Den här modellen levereras förinstallerad med en global baskarta och möjlighet att uppgradera till CMAP® DISCOVER™.

Produktinformation

  • Lättanvänt Ekolod - Eagle® för med sig arvet från det förbättrade Lowrance®-ekolodet till vårt hittills mest tillgängliga och lättanvända ekolod.
  • Splitshot™ HD - Få de bästa vyerna under båten med SplitShot, med funktioner för att fånga fisk med vidvinkelekolodet med hög CHIRP och högupplösta bilder av fiskstim från DownScan Imaging™.
  • Chirp - CHIRP-ekolod ger högupplösta vyer av enskilda fiskmål, även när målen är nära botten eller är flyter i täta stim.
  • Downscan imaging™ - DownScan Imaging gör det enklare att identifiera hur fisk förhåller sig till strukturer och ger fotoliknande avbildningar av stenar, träd och andra undervattensstrukturer direkt under båten.
  • Fishreveal™ - Med FishReveal kombinerad med DownScan med CHIRP för oöverträffad separering och identifiering av objekt behöver du inte längre gissa när du ska hitta fisk.
  • Autokalibrering - Enkel automatisk justering av ekolodet gör att du får de optimala inställningarna direkt från start så att du inte behöver ägna tid åt att försöka hitta dem själv.
  • Detaljerade sjökort - Med en förinläst global baskarta kan du uppgradera till C-MAP ISCOVER® och andra sjökortsleverantörer. Med Eagle har du de alternativ du behöver för att upptäcka och navigera till de bästa fiskeplatserna, på det sätt du vill.
  • Uppgradera till C-map Discover® - Allt du behöver för att få ut det mesta av din tid på sjön med bred täckning av inlands- och kustområden på mycket detaljerade och noggranna kartor. Se saker på ditt sätt med C-MAP®.
  • Genesis Live - Lär känna dina lokala vatten bättre än någon annan med möjligheten att skapa anpassade ½-fots konturkartor över din lokala sjö eller outforskade vatten i realtid.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien