We got some great news for all our international customers!
We just launched our site in English - Sportfishtackle.com

Select your shipping country

ÅlandAustriaBelgiumBulgariaCanadaCroatiaCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLithuaniaNetherlandsNorwayPolandRomaniaSlovakiaSloveniaSpainSverigeSwitzerlandUnited KingdomUnited States of America
Vill du handla på den svenskspråkiga sidan? Välj land ovan och Klicka här.
Öppettider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing(stängt alla röda dagar)


Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Garmin Striker Plus 9SV Ink Aktergivare GT-52 12Pin i gruppen Elektronik / Ekolod hos Sportfiskeprylar.se (010-01875-01)

Garmin Striker Plus 9SV Ink Aktergivare GT-52 12Pin

Artnr:
010-01875-01
9-tums Fishfinder med GPS och karteringsprogramvaran Quickdraw Contours, vilket hjälper dig att skapa egna djupkartor.
Läs mer
6149 kr / 5499 kr
7499 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar  Varianter
 • Produktinformation
 • 9-tums Fishfinder med GPS och karteringsprogramvaran Quickdraw Contours, vilket hjälper dig att skapa egna djupkartor. 

  Garmin Striker serien är ej kompatibel med sjökort/bluechart utan är ett rent fiskelod.

  • Innefattar stöd för inbyggt Garmin traditionellt CHIRP-ekolod samt CHIRP ClearVü- och CHIRP SideVü-ekolod med skanningsteknik
  • Med den inbyggda karteringsprogramvaran Quickdraw Contours kan du skapa och lagra kartor med enfotskonturer för upp till 800 000 hektar
  • Inbyggt Wi-Fi® för åtkomst till appen ActiveCaptain™ så att du kan ta emot smartaviseringar1, få tillgång till Quickdraw Contours-gruppen och föra över waypoints och programuppdateringsmeddelanden
  • Med inbyggd GPS kan du markera waypoints, skapa rutter och visa båtens hastighet
  • Ljusstark 9-tumskärm som är läsbar i solljus och har ett intuitivt användargränssnitt

  STRIKER™ Plus 9sv fishfinder med en ljusstark 9-tumsskärm och inbyggd GPS och karteringsprogramvaran Quickdraw Contours som lagrar upp till 800 000 hektar av innehåll med enfotskonturer. Det traditionella Garmin CHIRP-ekolodet ger kristallklara bilder med enastående objektseparation. Få nästintill fotografiska bilder av vad som passerar under och bredvid båten med CHIRP ClearVü- och CHIRP SideVü-ekolod med skanningsteknik. Använd inbyggt Wi-Fi för att para ihop med appen ActiveCaptain och få smartaviseringar1, tillgång till Quickdraw Contours-gruppen och mycket mer.

  Garmin Quickdraw™ Contours.
  Ingen känner till vattnen du fiskar i bättre än du och dina fiskekamrater. Medan du slantar längs kustlinjer och djup, skapar karteringsprogramvaran Quickdraw Contours HD-fiskekartor över de platser du besökt. Inga specialkunskaper krävs. STRIKER™ Plus 9sv kan nu lagra upp till 800 000 hektar av dina Quickdraw Contours-kartor med enfotskonturer.

  Appen ActiveCaptain.
  STRIKER™ Plus 9sv har inbyggt Wi-Fi, så att du kan para ihop den med den kostnadsfria, allt-i-ett-appen ActiveCaptain. När ihopparningen är gjord kan du få smartaviseringar1 direkt på skärmen. Du har också tillgång till Quickdraw Contours-gruppen där du kan dela de nya kartorna eller hämta nya data från gruppen. Du kommer även att kunna få uppdateringar för din fishfinder med Wi-Fi-anslutningen och appen ActiveCaptain.

  Skarpa ekolodsbilder.
  STRIKER™ Plus 9sv stöder Garmin ClearVü™-ekolod med skanningsteknik, som ger dig en nästintill fotografisk, bred bild av det som passerar under båten. Den stöder även Garmin SideVü™-ekolod med skanningsteknik för en skarp, tydlig visning av vad som finns på sidorna om båten, så att du tydligt ser strukturer, nedsänkta föremål och fisk. Garmin traditionellt CHIRP-ekolod ger tydliga fiskbågar och objektseparation.

  Fishfinder med GPS.
  Den inbyggda, högkänsliga GPS:en hittar och bibehåller din position, var du än befinner dig ute på sjön. Med GPS:en kan du märka ut waypoints för olika platser. Så om fisken nappar på ett ställe, kan du markera det och åka tillbaka dit på nästa tur. Märk ut kajer, båtramper och andra platser på sjön, och skapa rutter till dem för din nästa tur.

  Med GPS:en kan STRIKER™ Plus 9sv visa dig hastighet på skärmen, så att du kan försäkra dig om att du slantar i rätt hastighet för det agn du använder eller i områden där du bör köra långsamt.

  Byggd för dig.
  STRIKER™ Plus 9sv fishfinder gör fisket lätt som en plätt, och den är byggd för att fungera i alla miljöer. Den ljusstarka skärmen som är läsbar i solljus ger dig en tydlig bild av vad som finns under båten, även de ljusaste dagarna. Och den stora skärmen ger dig en bättre överblick över vad som händer under båten. Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt att navigera till vilken funktion du än behöver, så att du är redo för vad som helst på sjön.

  Visa mer Visa mindre
 • Ställ en fråga
 • Ställ en fråga:

  Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer.
  Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar).
  Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

  Namn: *
  Produktnamn: *
  E-post:*
  Fråga:*
  Skicka

 • Kundomdömen
Andra köpte även
BKK Treble Hook - Teflon Coated 6062-1X-NP
BKK Treble Hook - Teflon Coated 6062-1X-NP
Finns i fler alternativ!
fr. 15 kr
Garmin Skyddshölje (STRIKER Plus 9sv)
Garmin Skyddshölje (STRIKER Plus 9sv)
209 kr
Fladen Vippa Gädda
Fladen Vippa Gädda
29 kr
39 kr
Dragon stinger with corkscrew 2 x Hooks
Dragon stinger with corkscrew 2 x Hooks
Finns i fler alternativ!
fr. 39 kr
49 kr
Söder
Rea
Kundservice