Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Garmin Striker Plus 4 ink akterspegelsgivare D/T 77/200kHz 4pin i gruppen Elektronik / Ekolod & Plotter / Ekolod hos Sportfiskeprylar.se (010-01870-01)

Garmin Striker Plus 4 ink akterspegelsgivare D/T 77/200kHz 4pin

Artnr:
010-01870-01
0 recensioner
1899 kr
1949 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Välj tillval:
Visa alla
Sammanfattning
Robust konstruktion för varje fiskemiljö.
Läs mer
Produktinformation
Garmin Striker serien är ej kompatibel med sjökort/bluechart utan är ett rent fiskelod.

• 4.3-tums Fishfinder med GPS, branschledande ekolod och karteringsprogramvaran
• Quickdraw Contours
• Innefattar dual beam givare med Garmin traditionellt CHIRP-ekolod för kristallklara bilder och objektseparation
• Med den inbyggda karteringsprogramvaran Garmin Quickdraw Contours kan du skapa och lagra kartor med enfotskonturer för upp till 800 000 hektar
• Med inbyggd GPS kan du markera waypoints, skapa rutter och visa båtens hastighet
• Ljusstark 4.3-tumskärm som är läsbar i solljus och har ett intuitivt användargränssnitt
• Robust konstruktion för varje fiskemiljö

Drivs med separat batteri (12V/7Ah)STRIKER Plus 4 fishfinder med en ljusstark 4.3-tumsskärm och inbyggd GPS och CHIRP för kristallklara bilder och karteringsprogramvaran Quickdraw Contours som lagrar upp till 800 000 hektar av innehåll med enfotskonturer. Med inbyggd GPS kan du markera och navigera till waypoints och visa båtens hastighet.

Garmin Quickdraw Contours.
Ingen känner till vattnen du fiskar i bättre än du och dina fiskekamrater. Medan du slantar längs kustlinjer och djup, skapar karteringsprogramvaran Quickdraw Contours HD-fiskekartor över de platser du besökt. Inga specialkunskaper krävs. STRIKER Plus 4 kan nu lagra upp till 800 000 hektar av dina Quickdraw Contours-kartor med enfotskonturer.

CHIRP ekolodsskärpa.
STRIKER Plus 4 fishfinder innehåller Garmin CHIRP teknik för den högre skärpa och detaljrikedom som du kan förvänta dig från Garmin. Kristallklara ekolodsbilder ger utmärkt objektseparation och upplösning i grunt och djupt vatten. Bottenkonturer är mer synliga, även vid högre hastigheter, och signalbrus kan undertryckas på större djup för att ge en bättre tolkning av det som finns nedanför.

GPS Fishfinder.
Den inbyggda, högkänsliga GPS:en hittar och bibehåller din position, var du än befinner dig ute på sjön. Med GPS:en kan du märka ut waypoints för olika platser. Så om fisken nappar på ett ställe, kan du markera det och åka tillbaka dit på nästa tur. Märk ut kajer, båtramper och andra platser på sjön, och skapa rutter till dem för din nästa tur. Med GPS:en kan STRIKER Plus 4 visa dig hastighet på skärmen, så att du kan försäkra dig om att du slantar i rätt hastighet för det agn du använder eller i områden där du bör köra långsamt.

Byggd för dig.
STRIKER Plus 4 fishfinder gör fisket lätt som en plätt, och den är byggd för att fungera i alla miljöer. Den ljusstarka skärmen som är läsbar i solljus ger dig en tydlig bild av vad som finns under båten, även de ljusaste dagarna. Och den stora skärmen ger dig en bättre överblick över vad som händer under båten. Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt att navigera till vilken funktion du än behöver, så att du är redo för vad som helst på sjön.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar