Öppetider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag -Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing


(stängt alla röda dagar)

Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Garmin Striker Plus 7cv ink aktergivare GT-20 8 pin
Garmin Striker Plus 7cv ink aktergivare GT-20 8 pin
Garmin Striker Plus 7cv ink aktergivare GT-20 8 pin
Garmin Striker Plus 7cv ink aktergivare GT-20 8 pin i gruppen Elektronik / Garmin hos Sportfiskeprylar.se (010-01873-01)

Garmin Striker Plus 7cv ink aktergivare GT-20 8 pin

Artnr:
010-01873-01
Garmin traditionellt CHIRP-ekolod ger kristallklara bilder med utmärkt objektseparation och Garmin CHIRP ClearVü™-ekolod med skanningsteknik visar nästintill fotografiska bilder av vad som passerar under båten.
Läs mer
4999 kr
5299 kr
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar  Varianter
 • Produktinformation
 • Garmin Striker serien är ej kompatibel med sjökort/bluechart utan är ett rent fiskelod.

  • 7-tums Fishfinder med med GPS, branschledande ekolod och karteringsprogramvaran
  •Quickdraw Contours, vilket hjälper dig att skapa egna djupkartor. 
  • Innefattar givare för inbyggt Garmin traditionellt CHIRP-ekolod samt CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik
  • Med den inbyggda karteringsprogramvaran Quickdraw Contours kan du skapa och lagra kartor med enfotskonturer för upp till 800 000 hektar
  • Inbyggt Wi-Fi® för åtkomst till appen ActiveCaptain™ så att du kan ta emot smartaviseringar1, få tillgång till Quickdraw Contours-gruppen och föra över waypoints och programuppdateringsmeddelanden
  • Med inbyggd GPS kan du markera waypoints, skapa rutter och visa båtens hastighet • Ljusstark 7-tumskärm som är läsbar i solljus och har ett intuitivt användargränssnitt  STRIKER™ Plus 7cv fishfinder med en ljusstark 7-tumsskärm och inbyggd GPS och karteringsprogramvaran Quickdraw Contours som lagrar upp till 2 miljoner hektar av innehåll med enfotskonturer. Garmin traditionellt CHIRP-ekolod ger kristallklara bilder med utmärkt objektseparation och Garmin CHIRP ClearVü™-ekolod med skanningsteknik visar nästintill fotografiska bilder av vad som passerar under båten. Använd inbyggt Wi-Fi för att para ihop med appen ActiveCaptain och få smartaviseringar1, tillgång till Quickdraw Contours-gruppen och mycket mer.

  Garmin Quickdraw™ Contours.
  Ingen känner till vattnen du fiskar i bättre än du och dina fiskekamrater. Medan du slantar längs kustlinjer och djup, skapar karteringsprogramvaran Quickdraw Contours HD-fiskekartor över de platser du besökt. Inga specialkunskaper krävs. STRIKER™ Plus 7cv kan nu lagra upp till 800 000 hektar av dina Quickdraw Contours-kartor med enfotskonturer.

  Appen ActiveCaptain.
  STRIKER™ Plus 7cv har inbyggt Wi-Fi, så att du kan para ihop den med den kostnadsfria, allt-i-ett-appen ActiveCaptain. När ihopparningen är gjord kan du få smartaviseringar1 direkt på skärmen. Du har också tillgång till Quickdraw Contours-gruppen där du kan dela de nya kartorna eller hämta nya data från gruppen. Du kommer även att kunna få uppdateringar för din fishfinder med Wi-Fi-anslutningen och appen ActiveCaptain.

  Klarhet med CHIRP ClearVü.
  STRIKER™ Plus 7cv stöder Garmin ClearVü™-ekolod med skanningsteknik, som ger dig en nästintill fotografisk, bred bild av det som passerar under båten. Den stöder även Garmin SideVü™-ekolod med skanningsteknik för en skarp, tydlig visning av vad som finns på sidorna om båten, så att du tydligt ser strukturer, nedsänkta föremål och fisk. Garmin traditionellt CHIRP-ekolod ger tydliga fiskbågar och objektseparation.

  Fishfinder med GPS.
  Den inbyggda, högkänsliga GPS:en hittar och bibehåller din position, var du än befinner dig ute på sjön. Med GPS:en kan du märka ut waypoints för olika platser. Så om fisken nappar på ett ställe, kan du markera det och åka tillbaka dit på nästa tur. Märk ut kajer, båtramper och andra platser på sjön, och skapa rutter till dem för din nästa tur.

  Med GPS:en kan STRIKER™ Plus 7cv visa dig hastighet på skärmen, så att du kan försäkra dig om att du slantar i rätt hastighet för det agn du använder eller i områden där du bör köra långsamt.

  Byggd för dig.
  STRIKER™ Plus 7cv fishfinder gör fisket lätt som en plätt, och den är byggd för att fungera i alla miljöer. Den ljusstarka skärmen som är läsbar i solljus ger dig en tydlig bild av vad som finns under båten, även de ljusaste dagarna. Och den stora skärmen ger dig en bättre överblick över vad som händer under båten. Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt att navigera till vilken funktion du än behöver, så att du är redo för vad som helst på sjön.
  Visa mer Visa mindre
 • Tillbehör till
 • Ställ en fråga
 • Ställ en fråga:

  Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer.
  Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar).
  Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

  Namn: *
  Produktnamn: *
  E-post:*
  Fråga:*
  Skicka

 • Kundomdömen
Andra köpte även
Berkley Power Blade 11g
17 %
Finns i fler alternativ!
49 kr 59 kr
Okuma Alaris haspelspön
33 %
Finns i fler alternativ!
399 kr 599 kr
Söder
Rea
Kundservice