Öppetider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag -Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing


(stängt alla röda dagar)

Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Garmin echoMAP Plus 92sv utan givare adapterkabel 8pin ingår
Garmin echoMAP Plus 92sv utan givare adapterkabel 8pin ingår
Garmin echoMAP Plus 92sv utan givare adapterkabel 8pin ingår
Garmin echoMAP Plus 92sv utan givare adapterkabel 8pin ingår
Garmin echoMAP Plus 92sv utan givare adapterkabel 8pin ingår i gruppen Elektronik / Garmin hos Sportfiskeprylar.se (010-01900-00)

Garmin echoMAP Plus 92sv utan givare adapterkabel 8pin ingår

Artnr:
010-01900-00
Ljusstark 9-tumskombo som är läsbar i solljus erbjuder en praktisk knappassisterad pekskärm.
Läs mer
9299 kr
10540 kr
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar  Varianter
 • Produktinformation
 • • Ljusstark 9-tums knappassisterad pekskärmskombo som är läsbar i solljus
  • Förinläst global baskarta, kompatibel med BlueChart® g2 HD och BlueChart® g2 Vision® HD
  • Inbyggt stöd för Garmins traditionella High Wide CHIRP-ekolod samt CHIRP ClearVü™- samt all-seeing ekolodet Panoptix™ (givare säljs separat)
  • Använd inbyggt Wi-Fi® för att para ihop med den kostnadsfria appen ActiveCaptain™ och få åtkomst till OneChart™, smartaviseringar1, Garmin Quickdraw™-gruppen och mycket mer.  Ljusstark 9-tumskombo som är läsbar i solljus erbjuder en praktisk knappassisterad pekskärm. Innefattar stöd för Garmins skarpa, tydliga traditionella CHIRP-ekolod och CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik, och den är även kompatibel med Panoptix all-seeing ekolod. Förinläst global baskarta och BlueChart g2 HD och BlueChart g2 Vision HD kompatibilitet. Plus Quickdraw Contours karteringsprogramvara för att direkt skapa anpassade fiskekartor på skärmen med 1-fotskonturer medan du fiskar. Den har även inbyggt Wi-Fi för att para ihop med den kostnadsfria appen ActiveCaptain för åtkomst till OneChart, vilket gör att du kan köpa och ladda ner nya kartor. ActiveCaptain ger dig också tillgång till smartaviseringar1, ActiveCaptain-gruppen för information om marina och andra intressanta platser, Quickdraw-gruppen och mycket mer. Har ett kulfäste för snabb frigöring så att den är enkel att ta bort och ta med sig.

  Skillnaden med Garmin CHIRP. 
  De inbyggda ekolodsfunktionerna i ECHOMAP Plus 92sv innehåller traditionellt CHIRP-ekolod, en av de mest sofistikerade ekolodsteknikerna som finns för den fiske- och båtintresserade allmänheten. Traditionellt CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Den har även traditionellt ekolodsstöd för trollingmotorerna Minn Kota® och MotorGuide® med integrerade givare.

  Quickdraw Contours.
  Så att du kan skapa dina egna kartor Skapa anpassade fiskekartor snabbt på skärmen med 1-fotskonturer och skräddarsy dem för att passa dina behov. Kartorna är dina – du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect™.

  Håll dig uppkopplad med appen ActiveCaptain.
  Med den kostnadsfria allt-i-ett-appen ActiveCaptain har du kontroll över din marina upplevelse i stort sett var du än är. Den skapar en enkel och samtidigt kraftfull anslutning mellan en kompatibel mobil enhet och plotter, sjökort, kartor och gruppen. Använd kombons inbyggda Wi-Fi för att para ihop med den kostnadsfria appen ActiveCaptain för åtkomst till OneChart, vilket ger dig möjlighet att uppdatera eller köpa och ladda ner nya kartor. ActiveCaptain ger dig också tillgång till smartaviseringar¹, ActiveCaptain-gruppen där du kan få information om marina platser och andra intressanta platser, Quickdraw-gruppen och mycket mer.

  SailAssist-funktioner.
  Såsom laylines, förbättrad vindros och kurs- och kurs över grund-linjer. Se faktisk och skenbar vindvinkel och hastighet samt bäring och avdrift. För att du ska få en vindmaximerande konkurrensfördel finns en sida för vägledning före tävling som visar din virtuella startlinje, tillsammans med datafält som visar laylines, tid att bränna före start och ett tävlingstimer.


  Uppgradera till våra bästa sjökort
  Välj BlueChart g2 HD eller BlueChart g2 Vision HD, som ger automatisk guidning2 och andra fantastiska funktioner. En microSD™-kortplats ger utbyggbart minne för köp av fler kartor. Eller köp kartor med OneChart via appen ActiveCaptain och synkronisera automatiskt med den kompatibla plottern, så har du inte behov av ett SD-kort.

  Se fisk som simmar i realtid.
  Lägg till valfri Panoptix all-seeing ekolodsgivare och se runt hela båten och under den – i realtid, även när båten ligger stilla. Se ditt drag medan det sjunker i förhållande till vattnets struktur. Se hur fiskarna rör sig, och hur de reagerar på betet, upp till 30 meter (100 fot) bort eller under båten.

  Nätverksstöd för NMEA 2000®
  Den hanterar NMEA 2000 för motordata, sensorer, FUSION-LINK-ljudsystem, autopiloter och mycket mer.

  Ta med dig din ECHOMAP Plus.

  När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara ECHOMAP Plus på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort ECHOMAP Plus från strömkällan och fästet.

  Visa mer Visa mindre
 • Tillbehör till
 • Ställ en fråga
 • Ställ en fråga:

  Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer.
  Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar).
  Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

  Namn: *
  Produktnamn: *
  E-post:*
  Fråga:*
  Skicka

 • Kundomdömen
Söder
Rea
Kundservice