Sammanfattning

Lowrance SonarHub Modul Plug-and-play-nätverkslösning är kompatibel med alla Simrad NSS Sport-, NSE Expert- och NSO Offshore-multifunktionsdisplayer.

Produktinformation

Lowrance SonarHub Modul Plug-and-play-nätverkslösning är kompatibel med alla Simrad NSS Sport-, NSE Expert- och NSO Offshore-multifunktionsdisplayer. Detta gör det lättare än någonsin att identifiera produktiva fiskeområden med anslutning till de senaste Simrad-ekolodstekniker – inklusive StructureScan® HD och CHIRP.

 • Kompakt allt-i-ett-ekolodsmodul ger StructureScan® HD- och CHIRP-ekolodstekniker.
 • CHIRP-ekolod med en AIRMAR® TM150M-givare ger extremt effektiv pulsgenerering som ger förbättrad målupplösning och störningsdämpning, samt ett brett täckningsområde för perfekta bågar som tydligt identifierar fiskmål.
 • StructureScan® HD erbjuder klassens bästa sidoskanning och upplösning, plus DownScan Imaging™ som ger kristallklara, bildliknande vyer över vad som finns under båten.
  Valfria ekolodsgivare inkluderar AIRMAR® TM150M, enkanalig CHIRP-givare och befintliga StructureScan HD-givare.
 • Plug-and-play-kompatibilitet med Simrad NS-seriens multifunktionsdisplayer.
 • Tre inbyggda Ethernet-portar möjliggör snabbt och enkelt nätverk utan behov av en extra Ethernet-nätverksmodul

  Den kompakta SonarHub™-modulen ger en allt-i-ett-lösning för att lägga till StructureScan® HD- och CHIRP-ekolodsfunktioner till Simrad NS-multifunktionsdisplayer.

  Plug-and-play-nätverkslösningen är kompatibel med alla Simrad-multifunktionsdisplayer och gör det lättare än någonsin att identifiera produktiva fiskeområden med anslutning till de senaste Simrad-ekolodsteknikerna – inklusive StructureScan® HD och CHIRP.

  Den innovativa SonarHub-modulen har tre inbyggda Ethernet-portar för snabb och bekväm nätverksanslutning utan behov av en extra Ethernet-nätverksmodul.

  Kompatibla givare från Simrad Yachting och AIRMAR säljs separat.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien