Sammanfattning

Förstklassig CHIRP- och ekolodsmodul från Garmin.

Produktinformation

Förstklassigt nätverksekolod
Inkluderar 2-kanals CHIRP samt CHIRP SideVü- och DownVü-ekolod på 1 kW, för den skarpaste ekolodsbilden (givare säljs separat)
Ger seriösa sportfiskare enastående möjligheter att lokalisera fisk och bottenstrukturer
Fantastisk separation på fiskstim och enskilda fiskar - oavsett djup
Djupkapacitet till 5 000 fot

Den har 2-kanals 1 kW CHIRP samt Garmin Garmin CHIRP DownVü- och SideVü-funktion för högsta möjliga upplösning både nedåt och åt sidorna. Bilden som presenteras på din kompatibla Garmin-plotter visar detaljer som är så tydliga och exakta att du faktiskt kan skilja på fiskstim och enskilda fiskar hela vägenner till 1500 meter.

Äkta 2-kanals CHIRP på 1 kW
CHIRP är den mest sofistikerade ekolodstekniken som finns för den fiske- och båtintresserade. CHIRP är en förkortning av Compressed High-Intensity Radiated Pulse. Vad det innebär för dig är mycket bättre målupplösning, skärpa och läsbarhet än du hittar i något annat ekolodssystem. Då du köper en GSD 25 väljer du den givare som passar dig bäst och frekvensområdena som används är låg/medel, låg/hög, medel/hög. Givare säljs separat.

Den skarpaste ekolodsbilden
Genom att tillföra CHIRP-teknik även för DownVü- och SideVü-funktionen får du den absolut högsta möjliga upplösningen både nedåt och åt sidorna. Denna funktion är inbyggd i våra nya GPSMAP xsv-produkter och i ekolodsmodulen GSD 25. Det finns givare som har en, två eller samtliga funktioner, du väljer den givare som passar dig bäst. Givare säljs separat.

Välj en Garmin-givare
Det här nya ekolodet är så unikt att Garmin har utvecklat sina egna givare som är specialutformade för att fungera med deras nya ekolod så att du får den allra bästa prestandan.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien