Sammanfattning

StructureScan® 3D-modulen fungerar med alla våra StructureScan 3D-givare för att skapa en högupplöst, tredimensionell vy under ytan.

Produktinformation

StructureScan® 3D-modulen fungerar med alla våra StructureScan 3D-givare för att skapa en högupplöst, tredimensionell vy under ytan. Du kan omedelbart se var fisk och strukturer finns i relation till båten, med en bildliknande vy som du enkelt kan panorera, luta och rotera för det perfekta perspektivet.

  • Utforska undervattensterräng och fiskstim i 3D
  • Omedelbara resultat med enkla förinställda vinklar
  • Panorera, luta och rotera för det perfekta perspektivet
  • Superbred HD-skanning ger nya insikter
  • Kombinera 3D med klassiska SideScan- och DownScan Imaging™-vyer
  • Enkel plug-and-play-uppgradering eller -installation
  • Välj från många olika givaralternativ som passar din båt

- Utforska fiskstim i 3D:
Med StructureScan 3D slipper du gissa för att tolka bottendetaljer, så att du kan se undervattensterräng och fiskstim som de verkligen är. Utforska under båten från enkla förinställda vinklar, eller ta full kontroll för att panorera, luta och rotera vyn för det perfekta undervattensperspektivet. Anpassa vyn för att markera svävande fiskmål, betona bottenkonturer och tillämpa andra förbättringar som hjälper dig att hitta fisk eller strukturer som du söker efter.

- Mycket bred HD-skanning:
StructureScan 3D-modulen och givaren ger mycket bred SideScan-täckning, upp till 180 meter (600 fot) på vardera sidan av båten. Högupplöst skanning ger detaljerade 3D-bilder, plus förbättrade prestanda i klassiska SideScan- och DownScan Imaging™-vyer. Kombinera 3D-bilder med dessa förbättrade StructureScan® HD-vyer för att få nya insikter och söka fiskeområden mer effektivt.

- Enkel uppgradering eller ny installation:
StructureScan 3D-modulen ger plug-and-play-anslutning till kompatibla givare (säljs separat), och till valfri kompatibel Simrad-multifunktionsdisplay. Tre inbyggda Ethernet-portar gör det enkelt att dela ekolodsfunktionerna över flera displayer, eller ansluta andra nätverksanslutna tillbehör. Välj bland ett urval av givare inklusive akterspegel- eller skrovmonterade, separata babords- och styrbordsgivare för skrov med en brant eller dynamisk bottenvinkel, och universalgivare som kombinerar StructureScan 3D med CHIRP och traditionellt ekolod.

- Minsta produktkrav: 
StructureScan 3D-avbildning kräver en StructureScan 3D-givare (säljs separat) och Simrad NSS evo3-/evo2- eller NSO evo3-/evo2-multifunktionsdisplay.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien