Sammanfattning

Galet fina jiggspön till abborre och gösfisket. Fasiken vad dom har lyckats hitta rätt känsla här. Finns i två olika modeller.

Produktinformation

W3 Finesse Jig är det optimala spöet för lätt och medeltungt jiggfiske efter abborre och gös – och det fungerar dessutom ypperligt till dropshot. Med en fluorescerande orange topp registreras minsta hugg – du ser det innan det känns – och spöet reagerar blixtsnabbt när du gör mothugg!

  • Rullfäste: SKS
  • Ringar: LTS
  • Klinga: 'TORAY' High Performance Carbon för optimala kastegenskaper och aktion
  • Handtag: Premium EVA med inslag av gummikork
  • Förstärkt med 3K Woven Kevlar
  • Fluorescerande orange topp
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Kastvikt Max: 20 g , 28 g
Kastvikt Min: 5 g , 7 g
Klinga: Torayca High Performance Carbon
Material Handtag: EVA
Spödelar: 2-delat
Spölängd, cm: 222 cm , 251 cm
Spölängd, Fot: 7' 3'' , 8' 3''
Transportlängd: 117 cm , 131 cm
Vikt: 127 g , 140 g

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Andreas 2022-08-07

Fick detta spö utav min sambo som fått höra gott om det. Efter andra passet så precis som alla andra, går toppen av...

Stefan 2022-07-26

Samma här. Fint spö men undermålig kvalitet. Toppen trasig efter 4-5 fiskepass.

Robert Larsson 2022-06-05

Instämmer i tidigare recensioner. Spöt är skittrevligt, men sprack i spötoppen efter 4 fisketurer.

Erkan 2021-10-07

Super nöjd med det här spöt. Har endast kört ett fiskepass med det men jag är helnöjd! Super snabb respons, toppig aktion och bra ryggrad. Man känner minst pet på betet. Personligen tyckte jag 10g jiggskalle med 7-10 cm beten var optimalt i förhållande till kastvikten. Man ska ju ligga någonstans på mitten av den klassade kastvikten för att få den optimala känslan av spöt. Uppfyller alla krav man kan önska sig vid fisket av just jigg och liknande riggar samt dropshot. Dunder spö!

2021-08-08

Höll väl 15-20 pass sen gick spötoppen av under drillning, borde hålla bättre kvalité! Okej spö att fiska med, kanske lite mjukt i toppen för min smak. Ska köpa ett billigare spö nu för att jämföra mot westins.

Andre 2020-05-10

Snabb leveransBra längd för jiggfisket.Övre delen av spötoppen vrider sig efter X-antal kasst. Så spöringarna intd är i en rak linje trots att man satt ihop dem tight.Bra spö men kan kännas lite svampigt i början, svårt att göra riktiga mothugg på gös och abborre.Gädda suger jy bara in betet så

2019-05-12

Helt värdelöst. 3 gånger har det gått sönder, ett spö för detta pris borde hålla mer än några kast.

2018-12-22

jag tror detta spö är det mest prisvärda spö ifall du är ute efter att jigga abborre minsta lilla hugg känns och syns ge och med den rosa spötoppen!

Patrik Bolvede 2018-03-04

.

Patrik Robin Bolvede 2017-09-03

Har strax över 20h med detta spö är jag fortfarande supernöjd. Har inte något att klaga på.

2017-07-26

Mycket bra känsla i spöt. Minsta lilla pill skickas direkt in i handflatan. Spöt känns kvalitativt, men mitt nya BFT Perception 5-20g ger samma känsla med mer ryggrad/bättre krokningar.Den får inte fullpott pga några nackdelar.- Rullfästet ligger där man vilar handen vid jiggning. Vid plötsliga hugg kan det kännas som att man råkar skruva upp rullfästet.- En till nackdel är att spöt är otroligt överklassat. Sätter du på en jiggskalle på 20g mindre relax så känns det överbelastat.-Efter 1h fiske så har överdelen snurrat lite åt ena sidan, så man får fixa till det, så att spöringarna går i en rak linje.

Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien