Sammanfattning

Den kompakta HOOK2 4x Bullet är perfekt för kajaker och båtar med begränsat utrymme.

Produktinformation

HOOK2 4x Bullet är världens enklaste ekolod och erbjuder bra menyer, snabb åtkomst till viktiga funktioner och ekolod med autokalibrering. HOOK2 4x drivs med beprövad Lowrance® teknik och har vidvinkel och Broadbandekolod.
Med världens enklaste ekolod, HOOK2 4x Bullet, får du en bättre dag på vattnet eftersom det blir enklare att göra justeringar med en enkel menylayout, enkel åtkomst till viktiga funktioner och ett banbrytande Lowrance® ekolod med autokalibrering.

Du kan koncentrera dig på att fiska tack vare ekolodet med autokalibrering, en ny funktion som aktivt anpassar ekolodsinställningarna när fiskeförhållandena förändras. Du kan bara fiska och låta HOOK2 göra resten.

Fiskare kan täcka en större vattenyta på kortare tid med det beprövade Broadband-ekolodet HOOK2 Bullet med vidvinkel, som har dubbelt så mycket ekolodstäckning som de flesta andra ekolod.

Spara waypoints, följ spår och hitta till ditt fiskeställe med en enkel och noggrann GPS-plotter som är inbyggd i skärmen på HOOK2 4x GPS.

Funktioner:
4,3 tum SolarMAX™ Display
Klar och detaljerad bild över fisk eko och bottenstrukturer tack vare den högupplösta SolarMax skärmen. Hög ljusstyrka och klara färger gör denna display till en favorit.

Automatisk justering av ekolod
Får mer tid över till att fiska med Lowrance nya automatiska justering av ekolodet.
Denna nya funktion gör att ekolodet aktivt anpassar ekolodsinställningarna när fiskeförhållandena förändras.

Meny

Lättanvänd och intuitiv meny (samma som elite och HDS) som gör inställningar både snabbare och lättare att hitta. Funktion för dedikerade knappar.

Täck större yta på mindre tid
Med HOOK2 Bullet wide angle, Bredbandsekolod täcker man större yta tack vare dubbelt så stor konvinkel jämfört med andra ekolod.

Inbyggd GPS
Spara waypoint, följ rutter och spår eller navigera till din favorit plats med GPS funktion i HOOK2-4x.
(ej för kartor)

Innehåll:
HOOK2-4x GPS med portabel väska
12V batteri och laddare
Wide angle 200khz Skimmer givare med spänningskabel
Sugkoppskit för 200khz givare
Isfiskegivare med flöte och spänningkabel
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara