Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Deeper Smartphone Winter Case 2.0 i gruppen Elektronik / Deeper Smart Fishfinder hos Sportfiskeprylar.se (123407NO)

Deeper Smartphone Winter Case 2.0

Artnr:
123407NO
0 recensioner
499 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Sammanfattning
Deeper Winter Case är designad för isfiske. Det lätta och kompakta fodral med extra isolering bevarar telefonens batteri i temperaturer under nollan. Isoleringspanelen sitter fast i fodralet för att hålla den på plats. Pekskärmen är fullt mottaglig för att garantera att du inte ska behöva ta ut telefonen ur fodralet när du vill kolla dina ekolodsskanningar, skicka meddelanden eller besvara samtal. En silikondyna på isoleringen garanterar att telefonen inte glider omkring, utan ligger stabilt på plats i fodralet.
Läs mer
Produktinformation
Deeper Winter Case är designad för isfiske. Det lätta och kompakta fodral med extra isolering bevarar telefonens batteri i temperaturer under nollan. Isoleringspanelen sitter fast i fodralet för att hålla den på plats.

Pekskärmen är fullt mottaglig för att garantera att du inte ska behöva ta ut telefonen ur fodralet när du vill kolla dina ekolodsskanningar, skicka meddelanden eller besvara samtal. En silikondyna på isoleringen garanterar att telefonen inte glider omkring, utan ligger stabilt på plats i fodralet.


Behöver du mer ström till telefonen, har vinterfodralet också plats för en portabel powerbank. Extra plats för telefonens laddningskabel så du kan spara tid genom att ladda telefonen samtidigt som du använder den. Vintertelefonfodralet från Deeper 2.0 skyddar din telefon inte bara mot kyla, utan är också helt stänksäkert. Skulle du råka tappa telefonfodralet i vattnet, håller det sig flytande och skyddas mot att bli vått.

Enkel och säkert fastsättning Fästs runt armen med kardborrband för en säker och bekväm användning av telefonen, utan att hindra dina rörelser. Du slipper oroa dig för var du ska ha telefonen när du är ute på isfiske. Fäst fodralet runt din arm med kardborrbandet. Så enkelt är det!

• Passar telefoner i storlek upp till Samsung Galaxy 9+ (163 x 80 mm)
• Kardborre låsning så du kan ha fodralet på underarmen (400 x 40 mm).
• Winter Case kan också läggas på isen under fiske.
• En silikondyna håller telefonen på plats
• Skärm som skyddar så du ser skärmen bra.
• Stänksäkert
• 145g
• Yttermått 205x100x60mm
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar