Sammanfattning

Se detaljerade och lättolkade ekolodsbilder av strukturer, beten och fisk som simmar under och runt båten i realtid.

Produktinformation

Ett ekolod med skanningsteknik blev Panoptix!

Se detaljerade och lättolkade ekolodsbilder av strukturer, beten och fisk som simmar under och runt båten i realtid, även när båten ligger stilla

Justera enkelt givaren så att den passar dina fiskemetoder. Den kan peka framåt så att du ser runt båten eller peka nedåt så att du ser direkt under båten Se otroligt skarpa ekolodsbilder i realtid på 61 meters djup Med hjälp av AHRS (Attitude Heading Reference System) stabiliseras ekolodssida på plotterskärmen, även i tuffa förhållanden.

Enkel plug-and-play-anslutning till Garmins marina nätverk gör det enkelt att installera och smidigt att integrera med din kompatibla Garmin-plotter

Det här är helt klart är den mest fantastiska ekolodstekniken någonsin. Du har aldrig fiskat så här förut. Panoptix LiveScope är ett realtidsekolod. Med det kan du se lättolkade ekolodsbilder av fisk som simmar nära klart definierade strukturer i realtid.

Du kan även se ditt drag när du vevar in det. Och båten behöver inte vara i rörelse. Dessa bilder är så tydliga och exakta att med lite övning kanske du till och med kan skilja mellan fiskarter!

Se mer än någonsin tidigare
Få LiveScope nedåt, LiveScope framåt och perspektivvy i en och samma givare. Det är enkelt att anpassa givarläget till din fisketeknik. Använd LiveScope framåt för att visa fantastiskt skarpa bilder av strukturer och fisk runt båtens sidor och använd LiveScope nedåt för att visa vyn direkt under båten.

Du kan även anpassa perspektivläget så att du får en vinkel ovanifrån för grunt vatten. Vyn uppdateras automatiskt på kompatibla Garmin-plotter. Med AHRS-stabilisering hålls ekolodssidan stadig, även vid tuffa förhållanden.

Panoptix LiveScope Down
I läget LiveScope Down ser du lättolkade ekolodsbilder av strukturer och fisk som simmar under båten i realtid med en otrolig detaljrikedom – upp till 61 meter – även när båten ligger stilla.

Panoptix LiveScope Forward
LiveScope Forward är ett utmärkt verktyg för att rekognoscera hur det ser ut där du ska fiska innan du gör ditt kast. Du ser mycket detaljerade och lättolkade ekolodsbilder av strukturer och fisk som simmar runt båten i realtid – upp till 61 meter – även när båten ligger stilla.

Perspective Mode
Montera fästet Perspective Mode på trollingmotorns rigg för att få perspektivvy, en extra vinkel ovanifrån vilket passar utmärkt för grunt vatten upp till 15 meter.

Panoptix LiveScope ekolodssystem omfattar ett kompakt GLS 10 Black Box-ekolod med en LVS32-givare och enkel plug-and-play-anslutning till Garmins marina nätverk så att det går enkelt att installera och smidigt att integrera med din kompatibla Garmin-plotter.

Använd givaren som kompletterande traditionell ekolodskälla och ClearVü ekolodskälla och se en historisk återgivning av strukturer och fisk under båten. Fästet Perspective Mode säljs separat.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Tillbehör

Garmin Perspective Mode
Garmin Perspective Mode
1059 kr
Köp!
Info
JKB Vertikalgivarfäste Grabbräcke inkl. roterarm
JKB Vertikalgivarfäste Grabbräcke inkl. roterarm
2899 kr
Köp!
Info