Söder Sportfiske - Fiskebutik i Stockholm
Öppetider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag -Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing

(stängt alla röda dagar)

Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.


  • Fri frakt > 500 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Snabba leveranserSöder Sportfiske AB - Fiskebutik med allt inom sportfiske

Sportfiskeprylar.se ingår i sportfiskebutiken Söder Sportfiske AB som är vår fysiska butik. Sportfiskeprylar.se är vår webshop.
 
Vi är den ledande aktören på sportfiske i Sverige, vi är idag 23 anställda som alla är förlorade i sportfiskets värld. Vi vill driva sportfisket framåt, vi sätter trender och vill enbart jobba med kvalitetsprodukter till rätt priser. Vi har inte råd eller lust att sälja skräp som inte håller måttet. Fiskebutik - Du är välkommen att besöka vår fiskebutik i Stockholm, här har vi 1400 kvm fördelat på butik, e-handel och lager. Kan du inte besöka butiken så hittar du Sveriges största sortiment på www.sportfiskeprylar.se. Hos oss hittar du alla fisketillbehör från de ledande varumärkena samt mycket unika fiskeprylar som du bara hittar hos oss. Vi har mängder med fiskedrag som wobblers, jerkbaits, spinnare, skeddrag, jiggar, gummibeten m.m. Vi har fiskekläder, fiskerullar, fiskespön och alla typer av fisketillbehör som du behöver i ditt fiske. Vi är experter på jerkbait, spinnfiske, vertikalfiske, gäddfiske, gösfiske, abborrefiske, laxfiske, öringfiske, havsfiske, flugfiske och specimenfiske. Det finns egentligen inget fiskesätt vi inte bemästrar. Det spelar heller ingen roll om du är nybörjare eller proffs så hittar du det du behöver i vårt noga utvalda sortiment. Fri frakt får du när du handlar för över 500 kr inom Sverige.

Målsättningen med Söder Sportfiske och Sportfiskeprylar.se är att kunna erbjuda riktigt bra service och att ha nöjda kunder. Vi har yrkesstolthet och vare sig det gäller inköp av ett flöte eller en strömmingshäckla till att införskaffa en riktig "proffsutrustning" så ska man kunna lita på att man blir ärligt bemött av en kunnig personal.

I butiken på Hornsgatan 148 är tips och trix är gratis. Butiken har en skön atmosfär och det andas fiske i väggarna.

Butiken har sålt fiskeprylar i över 15 år och drivs av Nicklas Jonsson och Henrik Sandahl.

I November 2014 flyttade vi butiken från Hornsgatan 123 till Hornsgatan 148 i Stockholm.

Välkomna att besöka oss i butiken eller via webben!

Här kan du ta en rundtur i vår butik:Söder
TackleTV
Kundservice