Söder Sportfiske AB - Fiskebutik med allt inom sportfiske

Sportfiskeprylar.se ingår i sportfiskebutiken Söder Sportfiske AB som är vår fysiska butik. Sportfiskeprylar.se är vår webshop samt nyhetskanal där vi skriver om produktnyheter, fiskeguidningar och fångsrapportering. 

Vi är den ledande aktören på sportfiske i Sverige och är idag ca 40 anställda som är förlorade i sportfiskets värld. Vi vill driva sportfisket framåt, vi sätter trender och vill enbart jobba med kvalitetsprodukter till rätt pris. Vi har varken råd eller lust att sälja skräp som inte håller måttet. Fiskebutik - Du är välkommen att besöka vår fiskebutik på 500 kvm i Stockholm eller köpa din fiskeutrustning här i vår fiskebutik på nätet. Hos oss hittar du alla fisketillbehör från de ledande varumärkena samt mycket unika fiskeprylar som du bara hittar hos oss. Vi har mängder med fiskedrag som wobblers, jerkbaits, spinnare, skeddrag, jiggar, gummibeten m.m. Vi har fiskekläder, fiskerullar, fiskespön och alla typer av fisketillbehör som du behöver i ditt fiske. Vi är experter på jerkbait, spinnfiske, vertikalfiske, gäddfiske, gösfiske, abborrefiske, laxfiske, öringfiske, havsfiske, specimenfiske, vinterfiske, flugfiske etc. Det finns egentligen inget fiskesätt vi inte har bra koll på. Det spelar heller ingen roll om du är nybörjare eller proffs så hittar du det du behöver i vårt noga utvalda sortiment. Fri frakt får du när du handlar för över 500 kr inom Sverige.

Målsättningen med Söder Sportfiske och Sportfiskeprylar.se är att kunna erbjuda riktigt bra service och att våra kunder köper utrustning de blir nöjda med. Vi har yrkesstolthet och vare sig det gäller att köpa ett flöte eller en strömmingshäckla, till att införskaffa en riktig "proffsutrustning" så ska man kunna lita på att man blir ärligt bemött av en kunnig personal.

I butiken på Hornsgatan 148 står kaffet alltid på och tips och trix är gratis. Butiken har en skön atmosfär och det andas fiske i väggarna.

Butiken har sålt fiskeprylar i över 15 år och ägs av Nicklas Jonsson och Henrik Sandahl.

I November 2014 flyttade vi butiken från Hornsgatan 123 till Hornsgatan 148 i Stockholm.

Välkomna att besöka oss i butiken eller via webben!


Hitta hit!