Publicerad: 2023-01-17



ActiveTarget 2 Live-ekolod



Den tydligaste bilden

Se de tydligaste och mest detaljerade live-bilderna nedanför och runt båten med ActiveTarget® 2. Denna nya höga nivå av tydlighet gör att du kan spåra fiskarnas rörelser, se hur de interagerar med strukturer runt omkring dem och, ännu viktigare, hur de reagerar på ditt bete.

Få bästa möjliga bild varje gång med optimerade bild- och stabiliseringsinställningar som ger skarpa och tydliga live-bilder av fisk och strukturer även i tuffa förhållanden.



ActiveTarget® 2 ger en jämnare och mer stabil bild över hela området och visar exakt vad som händer under ytan som ett live-flöde. Förbättringar av de strålar som sänds från ActiveTarget® 2-systemet gör det möjligt att visa mer detaljerade bilder längre bort från båten än någonsin tidigare.





Förstklassig upplösning
Se mer med de tydligaste och mest högupplösta live-vyerna av fisk och strukturer
Ökad detaljrikedom
Fånga mer fisk genom att se i realtid hur de reagerar på ditt bete
Ytterligare vyer
Hitta mer genom att lägga till fler samtidiga vyer med HDS® Pro




Ultimate Fishing System blev just ännu bättre!

Kombinera nya live-ekolodet ActiveTarget® 2 med HDS® PRO, Ghost® trollingmotor, Active Imaging™ HD, motorintegrationer osv… och skapa det ultimata fiskesystemet.




Mer detaljrika live-vyer

Spåra fiskarna och se ditt bete med högupplösta vyer framför, under eller runt om båten, eller använd läget Scout för att se en ultrabred vy över strukturer och fiskaktiviteter framför båten.



Framåtvy
se strukturer och fisk som är framför din givare så att du kan rikta ditt nästa kast perfekt.

Nedåtvy
Se djupet och i mer detaljrikedom vad som finns direkt under båten i realtid så att du kan släppa betet rakt på fisken.

Scout-vy
Se en bred live-översiktsvy framför båten för att snabbt få reda på vad som finns runt båten och i vilken riktning du ska kasta. Perfekt för att hitta betesbollar och stora fiskstim.