Sammanfattning

ActiveTarget® 2 ger dig de mest högupplösta och tydliga vyerna i realtid av fisk och strukturer. Genom att du kan se i realtid hur fiskar reagerar på ditt bete kan du göra snabba justeringar som kan göra skillnad och hjälpa dig fånga mer fisk.

Produktinformation

Att fånga fisk är lättare när du kan se hur de interagera med strukturer och reagerar på ditt bete – i realtid – med Lowrance® högupplösta ActiveTarget® 2 Live-ekolod. Du kan snabbt se om ditt bete fungerar eller om du behöver göra en justering för att få fisken att nappa – information som är svårare att få från traditionella ekolod eller strukturbilder.

Det är enkelt. Släpp betet på en fisk och se hur den reagerar i realtid – från att fisken hugger på ditt bete till att du drar upp fisken till ytan – du ser allt med en otrolig detaljrikedom.

Få den bästa bilden
Se de tydligaste, mest högupplösta bilderna av fisk som simmar i och runt skydd och strukturer med live-ekolodet ActiveTarget 2. Få bästa möjliga bild varje gång med optimerade bild- och stabiliseringsinställningar som ger skarpa och tydliga live-bilder av fisk och strukturer, även i tuffa förhållanden.

Den jämnaste bilden
ActiveTarget® 2 ger en jämnare och mer stabil bild över hela området och visar exakt vad som händer under ytan som ett live-flöde. Förbättringar av de strålar som sänds från ActiveTarget® 2-systemet gör det möjligt att visa mer detaljerade bilder längre bort från båten än någonsin tidigare.

Se runt hela båten
Spåra fiskarna och se ditt bete med högupplösta vyer framför, under eller vid sidan av båten, eller använd läget Scout för att se en ultrabred vy över strukturer och fiskaktiviteter framför båten. Perfekt för att hitta betesbollar och stora fiskstim.

Se mer, samtidigt
Rikta in dig på fisken bättre än någonsin med HDS® Pro och titta på flera ActiveTarget 2-vyer samtidigt genom att lägga till ytterligare ett ActiveTarget® 2-system. Övervaka flera vyer samtidigt – med framåt-, nedåt- och scout-lägen – och aktivera ytterligare 180- och scout-vy för effektivare spårning av fisk och bete framför båten.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien