Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing


(stängt alla röda dagar)

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Scout Lip 140mm Blanks, 57g, Slow Sink - No hooks i gruppen Fiskedrag / Wobblers hos Sportfiskeprylar.se (SCLIPSS140BLr)

Scout Lip 140mm Blanks, 57g, Slow Sink - No hooks

Artnr:
SCLIPSS140BLr
0 recensioner
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Välj färg
Blank
Blank
Foil inside
Foil inside
Gold Glitter
Gold Glitter
Silver Glitter
Silver Glitter
0 i lager
Kampanj:
Endast
0 st kampanjartiklar kvar!
Kampanjen gäller fr.o.m
Kampanjen gäller t.o.m
Sammanfattning
Scout Lip, en lättfiskad typ av Swimbait/wobbler som vi tagit fram med den grymme betesbyggaren JW Lures. Här i blanks för den konstnärlige!
Läs mer
Produktinformation

Scout Lip, brorsan till Scout Swimmer skulle man kunna säga men ändå inte. Scout Lip har en liknande profil men är utrustad med en "läpp" i baken som gör att betet får en mer rullande gång istället för den vida sida-till-sida gången som Swimmer har.

Scout Lip har en otroligt härlig, lunkade gång vilket var målet att få till när vi anlitade betesbyggaren JW Lures, berömd för sin BackLip som tillverkas i trä. Denna modell bygger på samma framgångsrika koncept och det tog oss över 2 år att få till den perfakta gången.

Ett perfekt bete för att få till riktigt heta bellyflash'ar och gäddan kommer ha lika svårt att motstå detta bete! Scout Lip är enkel att fiska med, bara kasta och veva med vevstop. Vid vevstopp sjunkar betet sakta och vaggande, det är oftast där hugget kommer.

Dessa blanks passar ypperligt för dig som vill måla dina egna beten med en grym bas!

TIPS! Använder du ståltafs/titantafs så går betet lite djupare och vill du fiska grundare så rekommenderas en fluorocarbon tafs i 1-1,2mm tjocklek. Vill du fiska riktigt djups så fungerar det ypperligt att fästa en vikt i nosöglan, Scout Lip tappar in gången och kan därmed fiskas som en shadjigg om så önskas. Ett otroligt mångsidigt bete som vi tror gäddfiskaren kommer förälska sig i!

• Slow sink
• Längd: 14cm
• Vikt: 57g
• Fiskdjup: 0,5-2m
• Skickas utan krok

Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar