Sammanfattning

Ultralätt, ultraeffektivt och ultrakul! ULS Hybrid flugspön är skräddarsydda för att passa vårt sortiment av ULS linor och den ultralätta fiskestilen med korta skjutklumpar som visat sig vara lätta att hantera och därtill mycket effektiva.

Produktinformation

I och med succén med Guidelines lätta ULS skjutklumpar för öringfiske och den breda användning som utvecklats, såg vi potentialen att ta fram några specialspön som är helt baserade på testfisken med våra ULS 3D+ och ULS Multi Tip.

Då vi fått önskemål om att ta fram några ultralätta tvåhandsspön bestämde vi oss för att bygga dessa nya modeller på en variant av våra Swith-handtag, för att man skall kunna kasta med en tvåhandsfattning om man vill. Under testperioden med de ny spöna upptäckte vi att de fungerade alldeles fantastiskt även som enhandsspön och i och med den nya handtagsdesignen kände vi att det ULS Hybrid var ett passande namn. Helt enkelt för att de är ligger någonstans mellan enhands och switch.

Vi har använt ett högvärdigt material och minimalt med bindmedel i spöna, allt för att erhålla extremt lätta och tunna profiler på klingorna. Aktionen är djup men med en snabb återhämtning och passar perfekt för våra ULS-linor, både 3D+ och Multi Tip. Men även våra Ultra Compact klumpar och kortklumpade WF-linor som Bullet eller Fario funkar ypperligt för dem som föredrar dessa andra typer av linor. Den tilltänkta användaren för de här spöna är de som fiskar i mindre strömmande vatten efter lax, havsöring och vandringsöring. Men de funkar också fint vid fiske från land eller båt efter gädda, abborre och regnbåge.

Dessa spön är perfekta för dem som vill lära sig underhandskast! Den djupa kraftfulla aktionen säkerställer att spöna har stor tolerans för feltiming när kastet ankras, och den längre slaglängden ger också kastaren lite mer tid när kastet skall gå iväg. ULS Hybrid appellerar också till dig som uppskattar god kontakt med bottendelen och ger en distinkt katapulteffekt som kräver mycket liten kraftanvändning.

• Svart matt rullfäste i satinfinish.
• Enbenta snakeringar och keramiska linförare
• Linförare som eliminerar problemet med att skjutlinan trasslar in sig i öglan när du skjuter lina.
• Svart klinga i matt satinfinish.
• Matchande mörkgrå lindningar med grön metallic dekorlindningar.
• Levereras i lättviktstub med matchande tygfodral.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Kastmetod: Switch
Klass: #7 , #8
Material Handtag: Cork
Spödelar: 4-delat
Spölängd, cm: 305 cm
Spölängd, Fot: 10'

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara