Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Guideline Stoked Switch i gruppen Fiskespön / Flugfiskespön hos Sportfiskeprylar.se (105841GLr)

Guideline Stoked Switch

Artnr:
105841GLr
0 recensioner
Visa alla färger
Gör dina val nedan
#7/8 11'
  • #8/9 11'
  • #7/8 11'
0 i lager
Kampanj:
Endast
0 st kampanjartiklar kvar!
Kampanjen gäller fr.o.m
Kampanjen gäller t.o.m
Sammanfattning
Guideline Stoked Switch är nybörjarvänliga och kraftfulla switch-flugspön med lätta klingor och detaljer framtagna med ett miljömedvetet tänk!
Läs mer
Produktinformation
Stoked switch-spöna är välbalanserade, lätta att kasta med och har en mediumsnabb aktion som är förlåtande och tolererar mindre kastfel som ovana kastare ofta gör. Spöna är lämpliga för både för Scandi- och Skagitkast och hanterar ett brett utbud av olika klumpvikter och densiteter för att passa båda stilarna. Viktklassificeringen för rekommenderade klumpar följer samma tabell som för Guidelines tvånhandsspön. Utformningen av dessa spön gör att du kan kasta både enhands- och tvåhands med dem, men de är främst avsedda att kastas som tvåhands, även om längden gör att du kan använda dem som enhands i speciella situationer.

Stoked Switch är en utmärkt lösning för yngre fiskare som är i startgropen för sin flugfiskekarriär, kortare spön är mycket lättare att kasta med och det finns stora skillnader i det man kallas swingweight jämfört med ett längre tvåhandsspön. Stoked Switch är flugspön som är skapade för fiske i små och medelstora vatten. De hanterar vind, tunga flugor och alla densiteter på linor tack vare kraftfull aktion och tvåhands-klassificering. Handtagets övre del är 265 mm, medan den bakre delen är 90 mm. Rullfästena är av "up-locking" modell och andra komponenter är desamma som de övriga en- och tvåhands Stokedspön. De har alla inför 2021-säsongen uppdaterats ytterligare med mer miljövänliga komponenter.

Stoked 11’ #7/8 Switch
Ett mycket bra val för dig som vill ha den mest mångsidiga klassen, om är det ditt första switchspö borde du ha det här! Undantaget är om du främst fiskar i något större älvar efter riktigt grov fisk. Lätthanterad och följsam aktion som presterar långt över vad du kan förvänta dig av spön i denna prisklass. Om du vill kasta på scanditeknik med vanliga spey / underhandskast, rekommenderar vi följande klumpar: 3D + Compact i klass # 7/8, 30 gram och 4D Compact Multi Tip (bakdel + spets) 22 gram med 12 ' / 7gr Tip. För Skagit-stil eller tyngre belastning på klingan för dem som gillar det, rekommenderar vi 4D Compact 25 gram / 385 grains Body + 10 'eller 12' / 7 gram / 108 grains Tip.

Stoked 11’ #8/9 Switch
Stoked Switch är en prisvärd nybörjarmodell för denna populära kategori flugspön. Aktionskurvan är bekväm, förlåtande och helt "spot on" för att kunna hantera stora flugor, tunga linor och spetsar. Denna modell är gjord för älvar och bredare strömmande vatten där du behöver mer räckvidd för att nå alla fiskeplatser. För scandi / speykast rekommenderar vi 3D + Compact i 33 gram - # 8/9 eller 4D Compact Multi Tip (Body + Tip) i 25 gram bakdel med 12 '/ 7gr tis. För Skagitkasting rekommenderar vi 4D Compact Multi Tip 29 gram / 447 grains Body + 10 'eller 12' / 7 gram / 108 grains Tips.
  • Klingan är transparent olivgrön metallic
  • Korkhandtag utan inlägg av gummikork, vilket reducerar bruket av epoxy i handtagen
  • Alla lindningar har en epoxycoating med mycket låg koncentration av skadliga kemikalier. Testad och godkänd som en produkt med lågt miljöavtryck. Detta ger bättre arbetsförhållanden för de som monterar spöna och reducerar risken för hälsorisker till ett minimum.
  • Alla spöringar har en miljövänlig PVD-coating i gunsmoke finish
  • Spöfodralet och tubens yttertyg är tillverkat av återvunnen polyester som leveraras av REPREVE™
  • Spötuben är tillverkad av återvinningsbar polypropylene (PP) som är lättare och har 20% mindre diameter än standard PVC-tuber. Detta ger besparingar vikt och volym i frakterna i alla led. Polypropylene har mycket god hållbarhet och går att smälta om till pellets så att det går att använda till nya produkter.
  • Alla modeller är 4-delade
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar