Publicerad: 2022-06-27

Daiwas ingenjörer från Japan har tillsammans med deras australiensiska avdelning lyckats med en avancerad och innovativ utveckling av beten, där man lagt stor fokus på de små detaljerna. När Bait Junkie tillverkas är formen utformad för att man ska kunna skära betena perfekt från formen. Detta leder till en helt otrolig finish och att inga beten har några injektionsmärken, vilket gör att det blir otroligt enkelt att rigga Bait Junkie beten och att de passar perfekt med i stort sätt alla jiggskallar på marknaden. Samtliga Bait Junkie beten är även utrustade med linjer som hjälper dig att rigga betet rakt och perfekt varje gång. En annan bra grej med Bait Junkie är förpackningen som ser till att betena alltid är i perfekt tillstånd när det är dags att fiska!

Utöver Bait Junkies innovativa tillverkning och de små detaljerna som gör det enklare och mer effektivt att använda dessa beten så är amtliga beten laddade med "Shrimp Power-Oil som pricket över i:et. Samtliga BaitJunkie beten är tillverkade i ELASTOMAX som är ett flytande, hållbart och stretchigt material. Se dock till att inte blanda BaitJunkie beten med andra PVC baserade material.



BaitJunkie Minnow

Baitjunkie Minnow har vad Daiwa kallar för "slim waist" design, som innebär att att betes kropp är uppdelat i två delar för att paddeln ska kunna röra sig så fritt som möjligt. Detta påverkar dock inte hållbarheten tack vare Daiwa Elastomax kontruktion! Betet ger otroligt mycket vibrationer, men det går att fiska dessa jiggar med otroligt lätta vikter utan att paddeln slutar simma i droppet.

Den största modellen 4.2 har en något annorlunda form och förändrat material för att kunna riggas på ett flecibelt sätt och för att skapa maximal rullande aktion!

Baitjunkie Minnow är helt enkelt en otroligt hållbar jigg, med mycket rörelse och som alltid paddlar. Kan man önska sig något mer av en jigg?









Bait Junkie Risky Critter

Kombinationen av fram- och bakåtvända ben ger den perfekta sävliga gången, medan den likt Minnow alltid rör sig oavsett hur lätta skallar du än använder. Klorna och vingarna ger en subtil kick och rörelse som lockar de mest tröga fiskarna till hugg. De två huvudsakliga klorna på baksidan av kroppen är utformade för att fungera när betet hoppar upp från botten, som en signal till närliggande fiskar att det finns något att äta i närheten.




BaitJunkie Grub

Det som gör BaitJunkie Grub så speciell är curlyns orientering. Genom att placera svansens spets paralellt med kroppen av gruben, träffar allt vattentryck tailens inre krökning, vilket öppnar upp tailens form och tvingar den till att simma förföriskt.

Det är också en av de största fördelarna med BaitJunkie Grub, den simmar alltid. Oavsett om du fiskar den i droppet med lätta skallar så kommer detta bete alltid att röra sig perfekt. På betet finns det även riggningslinjer både på ryggen och magen, så du själv kan välja att rigga tailen uppåt eller nedåt. Riggningslinjen hjälper dig att se till att betet alltid riggas perfekt.




Daiwa Bait Junkie Grub
Beteskampanj 2 Maj
10%
fr. 44 kr
fr. 49 kr
Daiwa Bait Junkie Risky Critter 7,6cm (6-pack)
Beteskampanj 2 Maj
10%
Daiwa Bait Junkie Minnow
Beteskampanj 2 Maj
10%
fr. 50 kr
fr. 55 kr
Daiwa Bait Junkie Jerkshad 5'', 12,4cm (5-pack)
Beteskampanj 2 Maj
10%