Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Gäddfeber - Jens Bursell (Svenska) i gruppen Övrigt / Fiskefilm & Böcker hos Sportfiskeprylar.se (JB-BOOK-PIKE_SWE)

Gäddfeber - Jens Bursell (Svenska)

Artnr:
JB-BOOK-PIKE_SWE
0 recensioner
Superdeal
449 kr / 199 kr
499 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning
I boken ''Gäddfeber'' får du den senaste kunskapen om gäddfiske på ett spännande och informativt sätt som ser till att öka dina chanser till framgång!
Läs mer
Produktinformation
På 376 sidor får du djuplodande information om alla nya beten och tekniker – inkluderat hur du gör och använder de revolutionerande nya ''release-riggarna'', som nästan fördubblar dina fångster.

På 376 sidor får du djuplodande information om alla nya beten och tekniker – inkluderat hur du gör och använder de revolutionerande nya ''release-riggarna'', som nästan fördubblar dina fångster.

Den välkända biologen, sportsfiskejournalisten, fotografen och författaren - Jens Bursell - som har publicerat flera böcker och hundratals artiklar i de europeiska fisketidningarna under de senaste 25 åren, har just släppt en imponerande ny bok om gäddfiske - Gäddfeber.

Med massor av nya idéer och en innovativ inställning till inte bara riggar och tekniker utan också catch & release-metoder - injicerar Jens och hans medförfattare förnyelse i den internationella gäddscenen anno 2019. Gäddfeber är kryddad med spektakulär fotografering och en hisnande layout - samt förmedlar spänningen och skönheten i gäddfiske på ett sätt som gör att du vill iväg på gäddfiske – nu!

Gäddfeber är en praktisk guide för alla typer av gäddfiske: Nybörjaren får den viktiga grundläggande kunskapen, erfarna fiskare kan hitta ny inspiration, och till och med experter kan lära sig nya avancerade tekniker och höja effektiviteten hos sitt fiske till en helt ny nivå. Boken ger djupgående information om gäddans biologi, vatten, platser och en omfattande guide till alla nya metoder och tekniker. Detta mästerverk ger en detaljerad inblick i hur du kan förbättra din landningsfrekvens 80-90 % och samtidigt tillföra mindre skador på fisken med de revolutionerande nya release-riggarna - som täcker alla typer av gäddfiske. Föreställ dig vad det här kan göra för dina fångster! Med andra ord: Med den här boken får du all den kunskap och inspiration som behövs för att förbättra ditt fiske - och förhoppningsvis kommer du också komma ett steg närmare att förverkliga ditt mål; att landa en drömgädda. Denna bok är ett måste för alla seriösa gäddfiskare - och kommer utan tvekan att vara hörnstenen i uppdaterad gäddkunskap för alla gäddentusiaster i hela Europa.
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar