Sammanfattning

Färdig rätt med renskav, potatis och rotfrukter – perfekt att värma direkt i påsen när du är ute och fiskar. Lätt att bära, enkel att tillaga och håller i 5 år – bara tillsätt vatten och ät!

Produktinformation

Ingredienser
25 % potatis, 19 % morot, 18,5 % köttprodukt av ren (83 % renkött, salt, stabiliseringsmedel (E450)), 15 % lök, rapsolja, vetemjöl, vilbuljong (jästextrakt, renkött, salt, nötextrakt, maltodextrin, rapsolja, lök, krydda), purjolök, soja (soja, salt, vinäger), krydda, bränt socker (karamell, maltodextrin), antioxidant (rosmarinextrakt, askorbinsyra).

Allergener: gluten, soja.

Vikt
Netto: 54 g
Brutto: 71 g
Färdig: 370 g

Hållbarhet
Produkten har 5 års hållbarhet från tillverkningsdatum. Förvaras i rumstemperatur. En öppnad påse ska behandlas som en färsk produkt. Måltiden bör ätas inom 2 timmar efter att vatten tillsatts.

Tillagning
Riv av toppen av påsen vid skåran. Tillsätt varmt vatten (3,2 dl) upp till nivåmarkeringen. Rör om, stäng påsen med ziplocken och låt rätten vila i 8 minuter.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Frågor & Svar

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Ingår i produktserien:

Se hela serien
Färdig rätt med renskav, potatis och rotfrukter – perfekt att värma direkt i påsen när du är ute och fiskar. Lätt att bära, enkel att tillaga och håller i 5 år – bara tillsätt vatten och ät!

Produktinformation

Ingredienser
25 % potatis, 19 % morot, 18,5 % köttprodukt av ren (83 % renkött, salt, stabiliseringsmedel (E450)), 15 % lök, rapsolja, vetemjöl, vilbuljong (jästextrakt, renkött, salt, nötextrakt, maltodextrin, rapsolja, lök, krydda), purjolök, soja (soja, salt, vinäger), krydda, bränt socker (karamell, maltodextrin), antioxidant (rosmarinextrakt, askorbinsyra).

Allergener: gluten, soja.

Vikt
Netto: 54 g
Brutto: 71 g
Färdig: 370 g

Hållbarhet
Produkten har 5 års hållbarhet från tillverkningsdatum. Förvaras i rumstemperatur. En öppnad påse ska behandlas som en färsk produkt. Måltiden bör ätas inom 2 timmar efter att vatten tillsatts.

Tillagning
Riv av toppen av påsen vid skåran. Tillsätt varmt vatten (3,2 dl) upp till nivåmarkeringen. Rör om, stäng påsen med ziplocken och låt rätten vila i 8 minuter.
Visa mer Visa mindre
Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.