Sammanfattning

HOOK2 4x Bullet är världens enklaste ekolod och erbjuder enkla menyer, enkel åtkomst till viktiga funktioner och ekolod med autokalibrering

Produktinformation

HOOK2 4x Bullet är världens enklaste ekolod och erbjuder enkla menyer, enkel åtkomst till viktiga funktioner och ekolod med autokalibrering. HOOK2 4x drivs av beprövad Lowrance®-prestanda och har vidvinkel och Broadband-ekolodstäckning, samt en lättanvänd och exakt GPS. Det är bara att koppla in det och fiska. Så enkelt är det.

Med världens enklaste ekolod, HOOK2 4x GPS Bullet, får du en bättre dag på vattnet eftersom det blir enklare att göra justeringar med en enkel menylayout, enkel åtkomst till viktiga funktioner och banbrytande Lowrance®-ekolod med autokalibrering.

Du kan koncentrera dig på att fiska tack vare ekolodet med autokalibrering, en ny funktion som aktivt anpassar ekolodsinställningarna när fiskeförhållandena förändras. Du kan bara fiska och låta HOOK2 göra resten.

Fiskare kan täcka en större vattenyta på kortare tid med det beprövade Broadband-ekolodet HOOK2 Bullet med vidvinkel, som har dubbelt så mycket ekolodstäckning som de flesta andra ekolod.

Spara waypoints, följ spår och hitta till ditt fiskeställe med en enkel och noggrann GPS som är inbyggd i skärmen på HOOK2 4x GPS Bullet.

Viktiga funktioner

• 4-tums SolarMAX™-skärm • Automatiserade ekolodsinställningar • Enkelt att hitta fisk med dubbelt så mycket ekolodstäckning som traditionella ekolod • Menyer som är enkla att använda • Optimerad knappsats med åtkomst till viktiga funktioner med en knapptryckning • Beprövat Lowrance® Broadband-ekolod med vidvinkel • Enkel montering på instrumentbrädan eller med lättöppnat fäste.

Förpackningen innehåller:
HOOK2-4x
Snabbfäste
Bullet Skimmer ekolodsgivare för aktermontering (även för spänning)

Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Alexander 2022-06-30

Prisvärt ekolod

Peter Hellström 2022-04-27

mycket bra ekolod för dom pengarna. JÄTTENÖJD

Olle Tivenius 2020-09-16

Enklaste??? Inte det minsta intuitivt. Kanske ''världens enklaste'' när man väl har lärt sig, Men knappast värdens enklaste att lära sig.

2018-05-14

Smidigt å funkar bra för fritidsfisket

Spara