Öppettider

Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag
(stängt alla röda dagar)
Gone fishing

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Guideline WP Fly Boxes Slit Foam Swing Leaf i gruppen Flugfiske / Flugaskar & Förvaring hos Sportfiskeprylar.se (105774GL)

Guideline WP Fly Boxes Slit Foam Swing Leaf

Artnr:
105774GL
0 recensioner
199 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Sammanfattning
WP Fly Boxes är tillverkade av robust ABS-material med vattentät tätningslist som håller flugorna torra inuti när regnet vräker ner eller när du vadar djupt.
Läs mer
Produktinformation
WP Fly Boxes är en serie boxar med samma tänk.

Lådorna har en solid stängningsmekanism som är något större och kraftigare än standarden för denna typ av box. Lättare att öppna och mer robust. Insidasn höjd är generös så det passar också för de största torrflugorna utan risk för att vingarna kläms ner och stukas. WP Fly Boxes finns i tre olika konfigurationer som täcker det mesta behovet av krokflugor. Alla tre modellerna är 196 mm långa, 106 mm breda och 42mm tjocka. Denna storlek passar alla våra västar, jackor och bärsystem. Färgen är skiffergrå med orange tätningslist och har Guideline Snakelogo på locket.

• Double Slit Foam Swing Leaf - Den här har 36 rader med slit foam och mycket generös kapacitet. Enligt vår åsikt, en perfekt flugask som innehåller allt du behöver. Mittdelen har solida gångjärn så att den inte faller ut eller lossnar, men är lätt att dra ut om du inte vill använda den. En perfekt låda för att bygga ett koncept för t.ex. fiske i strömmande vatten. Kör fallskärmflugorna på den nedre delen upp till krok #12, mindre torrflugor #16-18 på mittre delen och på andra sidan mitten samt toppen sätter du kläckare, nymfer och spent spinner (flugor med låg volym/höjd).
Visa mer Visa mindre
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar