Sammanfattning

Guideline 4D utbytbara spetsar är utvecklade för användning tillsammans med Guidelines 4D Multi Tip bakdelar och Connect DDC linor.

Produktinformation

Guideline 4D utbytbara spetsar är utvecklade för användning tillsammans med Guidelines 4D Multi Tip bakdelar och Connect DDC linor. Dessa spetsar har fenomenala överrullning och sjunker snabbt och korrekt. Alla sjunkande spetsar har Dual Densiteter för att säkerställa att de sjunker horisontellt utan bukt. De har mycket fin energitransport och överrullning, god hållbarhet och kärnans styrka matchar de som återfinns i 4D bodies.

För att få bästa möjliga prestanda som går att uppbringa på spetsar idag har vi överfört taperingarna från våra populära Triple Density-linor till dessa modeller. Det finns totalt sju olika densiteter, två olika längder och fyra olika vikter att välja från i denna serie av spetsar. Alla har starka, förstärkta öglor i båda ändar och tryckt ID-märkning för enkel identifiering av vikt, längd och densitet. De är också färgkodade för enkel matchning med olika Guideline 4D- och Connect DDC bakdelar.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Densitet: H/I , S1/S3 , S2/S4 , S3/S5 , S4/S6 , S5/S7
Klumpvikt: 9g
Linlängd: 4,57 m

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien