Sammanfattning

Garmins nästa generations radarantenn har 4 kW uteffekt och xHD prestanda.

Produktinformation

Radomantennerna har nu fått samma prestanda som deras öppna xHD antenner, fullmatade med avancerade radarfunktioner. Med enkla menyer och lättanvända funktioner tillsammans med smarta helautomatiska justeringar kan man nu njuta av fantastiska radarprestanda, även om du inte har en professionell radaranvändares kunskaper.

GMR 18 xHD erbjuder högre upplösning än den föregående generations radarantenner på 18 tum. Den nya dynamiska Automatik funktionen för Gain och Sjöfilter anpassar sig efter omgivningen för att ge optimal prestanda under alla väderförhållanden. Välj mellan flera automatikparametrar eller justera manuellt. Dual Range funktionen ger möjlighet att använda sig av en delad radarbild, en bild med närområdet och en bild på ett längre avstånd, vilket ger total kontroll över situationen. En presentationsbild med 8-bitars färg och en räckvidd på ett avståndsområde upp till 48 Nm ger utökad trygghet och läsbarhet. Man kan även ställa in en zon där antennen inte sände för att undvika falska ekon. Installationen blir mer flexibel med flertalet installationsalternativ på din båt.

4 kW HD 18-tums radomantenn
Avancerad xHD-prestanda
Dynamisk, ny utformning med förbättrat utseende och utökade prestanda
Inga komplicerade användarinställningar, enkel att installera och börja använda
Ny Dynamisk Automatik för Gain och Sjöfilter som anpassar sig efter omgivningen för att ge optimal prestanda under alla förhållanden
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien