We got some great news for all our international customers!
We just launched our site in English - Sportfishtackle.com

Select your shipping country

AustriaBelgiumBulgariaCanadaCroatiaCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLithuaniaNetherlandsPolandRomaniaSlovakiaSloveniaSpainSverigeUnited KingdomUnited States of America
Vill du handla på den svenskspråkiga sidan? Välj land ovan och Klicka här.
Öppettider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing(stängt alla röda dagar)


Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Avanmäl dig från vårt nyhetsbrev här.
Meny
Garmin GHP Reactor40, Mechanical Retrofit Corepack  i gruppen Elektronik / Autopilot hos Sportfiskeprylar.se (010-00705-49)

Garmin GHP Reactor40, Mechanical Retrofit Corepack

Artnr:
010-00705-49
Med ett komplett paket utformat för motorbåtar och segelbåtar tillför Garmin en avancerad marinteknik till båtintresserade, som tidigare endast var tillgänglig för kommersiella båtar.
Läs mer
12999 kr
14240 kr
Visa alla färger
Gör dina val nedan
Antal: 
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar  Varianter
 • Produktinformation
 • Reactor 40-autopilotserien är Garmins mest följsamma autopilotsystem någonsin.

  AHRS (Attitude Heading Reference System) med solid state i nio axlar
  Minimerar riktningsfel, kursavvikelser, roderrörelse och strömförbrukning samtidigt som den ger en bekvämare resa
  Minimal driftsättningshantering och kalibrering
  Hanterar lägen för kurshållning, fast vindvinkel, gradvisa svängar och slag/gipp

  Reactor 40-autopiloter är mycket mångsidiga. Funktioner för både motorbåtar och segelbåtar finns i alla corepack, exempelvis kurshållning, vindvinkel, slag/gipp, gradvisa svängar med mera. Välj helt enkelt den autopilot som är kompatibel med ditt befintliga styrsystem. Om du inte ser en kompatibel Reactor 40, så kommer du att upptäcka att Reactor 40 mekanisk/eftermonterad/solenoid är kompatibel med en mängd olika styrsystem, oavsett om det gäller hydraulisk, kabeldriven, mekanisk eller solenoid. Du parar helt enkelt ihop GRF™ 10 med drivsystem som redan finns ombord.

  Reactor 40 mekanisk/eftermonterad/solenoid autopilot corepack är perfekt för segelbåtar och motorbåtar med direkta eller kabelmanövrerade styrsystem. Reaktor 40-autopilotsystemet under däck ger kaptener det där ”extra paret händer” de behöver så att du tryggt kan ägna dig åt dina segel, linor, vinschar och radio. Reactor 40, med AHRS med solid state i nio axlar, kan fästas överallt, i alla riktningar och kräver minimal driftsättningshantering.

  AHRS med solid state i nio axlar
  Reactor 40 har avancerad AHRS med solid state i nio axlar och kan fästas nästan överallt, i alla riktningar. Dessutom minimerar det här nya systemet riktningsfel, kursavvikelser, roderrörelse och strömförbrukning, samtidigt som det ger en bekväm resa för alla ombord.

  Reagerar på havsförhållanden
  Den här fantastiska autopiloten reagerar på havet för att hålla kursen. Även när båten stampar och rullar kan du tryggt lita på att Reactor 40-autopiloten håller dig på önskad kurs.

  Minimal driftsättningshantering och kalibrering
  Alla autopiloter kräver driftsättningshantering och kalibrering – varenda en. Vi vet att du vill komma ut på sjön snabbt och har därför gjort den här processen så snabb och enkel som möjligt. Det är just det som är the Power of Simple.

  Fullständig integrering med Garmin-plottrar
  Tillsammans med vår kompatibla nätverksplotter har du fullständig kontroll på Reactor 40, var du än befinner dig på båten. Förutom att hålla kursen vid i princip alla väder- och vindförhållanden kan systemet smidigt utföra flera olika förprogrammerade trolling- och sökprocedurer. Med en kompatibel nätverksplotter från Garmin och BlueChart® g2 Vision®- kartor (säljs separat) kan du dessutom få extrafunktioner som Automatisk vägledning1, som automatiskt styr efter GPS-rutter.

  Behåll kontrollen med Shadow Drive-teknik
  På hydrauliska installationer kan du lägga till patenterad Shadow Drive-teknik till Reactor 40 mekanisk/eftermonterad/solenoid autopilot corepack. Du kan vara trygg i vetskapen om att du behåller kontrollen också när autopiloten är aktiverad. Shadow Drive-systemet gör att autopiloten inaktiveras automatiskt om rattpumpen vrids, vilket ger dig full frihet att manövrera båten. Autopiloten tar över igen automatiskt när du håller en stadig kurs.

  Välj mellan tre klasser av drivenheter
  Reactor 40 finns med tre linjära drivenheter (säljs separat) som kan driva många olika styrsystem på de flesta mellanstora till stora fartyg (beroende på den specifika installationen). Alla Garmins linjära drivenheter har en inbyggd roderlägessensor.

  Klass A-drivenhet – upp till 28 500 lbs deplacement
  Kompakt klass B-drivenhet – upp till 48 400 lbs deplacement
  Klass B-drivenhet – upp till 79 000 lbs deplacement

  Anslut till nätverksenheter
  Reactor 40-autopiloten drivs med upp till 3 GHC™-styrenheter. GHC kommunicerar med autopilotsystemet via NMEA 2000®-nätverket, så att autopilotens kursdata enkelt kan delas med andra enheter. Detta aktiverar MARPA- och kartöverlagring vid anslutning till en Garmin-plotter. Det finns en handhållen trådlös fjärrkontroll som tillbehör, men för största möjliga bekvämlighet kan du styra din GHC med hjälp av en kompatibel quatix® eller quatix 5, en marin multisport-smartwatch.

  Få mer sinnesro
  Lägg till en valfri GRF 10. Lägg till en roderlägessensor som tillval så kan du ytterligare förbättra kapaciteten hos din Reactor 40-autopilot.
  Visa mer Visa mindre
 • Ställ en fråga
 • Ställ en fråga:

  Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer.
  Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar).
  Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

  Namn: *
  Produktnamn: *
  E-post:*
  Fråga:*
  Skicka

 • Kundomdömen
Andra köpte även
Garmin Rudder Feedback Kabel till GHP12
Garmin Rudder Feedback Kabel till GHP12
119 kr
124 kr
Garmin Actuator Power Cable,GHP12 till 010-00705-49
Garmin Actuator Power Cable,GHP12 till 010-00705-49
379 kr
383 kr
Garmin Striker Plus 7SV Ink Aktergivare GT-52 12Pin
Garmin Striker Plus 7SV Ink Aktergivare GT-52 12Pin
5295 kr
6399 kr
Garmin Striker Plus 5CV Ink Aktergivare GT-20 4Pin
Garmin Striker Plus 5CV Ink Aktergivare GT-20 4Pin
3295 kr
3999 kr
Söder
Rea
Kundservice