Öppetider
Söder Sportfiske AB
Hornsgatan 148, 117 28 Stockholm

Måndag -Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 15.00
Söndag Gone fishing


(stängt alla röda dagar)

Sportfiskeprylar.se - Öppet året runt
Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, aktuella kampanjer, tips och råd från oss direkt i din inkorg.

Garmin GHP Compact Reactor40 Hydraulic Autopilot, Start Pack, w/Pump
Garmin GHP Compact Reactor40 Hydraulic Autopilot, Start Pack, w/Pump i gruppen Elektronik / Garmin hos Sportfiskeprylar.se (010-00705-06)

Garmin GHP Compact Reactor40 Hydraulic Autopilot, Start Pack, w/Pump

Artnr:
010-00705-06
Utformad för båtar med en längd på mindre än 30 fot och fungerar som avlastning eftersom du slipper hålla i ratten för att hålla kursen i medelhöga till höga hastigheter.
Läs mer
12399 kr
14299 kr
Inspireras av våra kunder!#sportfiskeprylar  Varianter
 • Produktinformation
 • Det fulländade autopilotsystemet i ingångsklassen!

  Innehåller Compact Reactor 40 CCU, ECU, pump och andra autopilotkomponenter som behövs till din kompatibla plotter
  Rekommenderas endast för båtar som är mindre än 30 fot och har en utombordsmotor.
  AHRS (Attitude Heading Reference System) med solid state i nio axlar
  Minimerar riktningsfel, kursavvikelser, roderrörelse och strömförbrukning samtidigt som den ger en bekvämare resa
  Minimal driftsättningshantering och kalibrering

  Den hydrauliska autopiloten Compact Reactor 40 är utformad för båtar med en längd på mindre än 30 fot och fungerar som avlastning eftersom du slipper hålla i ratten för att hålla kursen i medelhöga till höga hastigheter. Luta dig tillbaka vid styrplatsen och njut av tiden på sjön medan AHRS-tekniken med solid state i nio axlar gör resan bekväm.

  Med den här autopiloten, som finns i tre olika corepack, kan du konfigurera autopilotinstallationen utifrån de funktioner du behöver och hur mycket du vill betala. Köp startpaketet (kompatibel plotter krävs), lägg till en marin GHC™ 20-autopilotstyrenhet eller lägg till både en GHC 20 och Shadow Drive™.

  Autopiloten är enkel att installera med flexibla monteringsalternativ och snabb och enkel driftsättning. Välj ett corepack med vår patenterade Shadow Drive-teknik och vrid bara på ratten för att ta kontroll över rattpumpen. Håll en konstant kurs för att återaktivera. Går att integrera med kompatibel Garmin-elektronik för att styra autopiloten från plotterskärmen. Dessutom kan den aktiveras för att följa en automatisk vägledningsrutt3 (kräver BlueChart® g2 Vision® HD-kartor).

  AHRS med solid state i nio axlar
  Med den avancerade AHRS med solid state i nio axlar ger Compact Reactor 40 dig mer flexibla monteringsalternativ. Dessutom minimerar det här nya systemet riktningsfel, kursavvikelser, roderrörelse och strömförbrukning, samtidigt som det ger en bekväm resa för alla ombord.

  Reagerar på förhållandena
  Den här fantastiska autopiloten reagerar på havet för att hålla kursen. Även när båten stampar och rullar kan du tryggt lita på att Reactor 40-autopiloten håller dig på önskad kurs.

  Minimal driftsättningshantering och kalibrering
  Alla autopiloter kräver driftsättningshantering och kalibrering – varenda en. Vi vet att du vill komma ut på sjön snabbt och har därför gjort den här processen så snabb och enkel som möjligt. Det är just det som är the Power of Simple.

  Fullständig integrering med Garmin-elektronik
  Tillsammans med vår kompatibla nätverkselektronik har du fullständig kontroll på Compact Reactor 40, var du än befinner dig på båten. Förutom att hålla kursen vid i princip alla väder- och vindförhållanden kan systemet smidigt utföra flera olika förprogrammerade trolling- och sökprocedurer. Med BlueChart g2 Vision HD-kartor (säljs separat) kan du dessutom få extrafunktioner, till exempel automatisk vägledning, som automatiskt styr efter GPS-rutter.

  Behåll kontrollen med Shadow Drive-teknik
  Compact Reactor 40 har stöd för patenterad Shadow Drive-teknik (tillval). Du kan vara trygg i vetskapen om att du behåller kontrollen också när autopiloten är aktiverad. Shadow Drive-systemet gör att autopiloten inaktiveras automatiskt om rattpumpen vrids, vilket ger dig full frihet att manövrera båten. Autopiloten tar över igen automatiskt när du håller en stadig kurs.

  Ansluta till nätverksanslutna enheter
  Compact Reactor 40 kan styras direkt från skärmen på din kompatibla Garmin-plotter1 eller via upp till tre GHC-styrenheter. GHC kommunicerar med autopilotsystemet via NMEA 2000®-nätverket, så att autopilotens kursdata enkelt kan delas med andra enheter. Detta aktiverar MARPA- och kartöverlagring vid anslutning till en radar och plotter från Garmin. Det finns också en handhållen, trådlös fjärrkontroll som tillbehör.
  Visa mer Visa mindre
 • Tillbehör till
 • Ställ en fråga
 • Ställ en fråga:

  Fråga gärna oss om du vill veta något om produkten innan du beställer.
  Vi svarar alltid inom 24 timmar (vardagar).
  Du kan även ringa vår kundtjänst på 08-84 49 00.

  Namn: *
  Produktnamn: *
  E-post:*
  Fråga:*
  Skicka

 • Kundomdömen
Söder
Rea
Kundservice