Sammanfattning

Dark Lord Zonker fungerar lika bra för öring i färskt vatten, även om den är bunden till en rostfri krok för havsöringjakt vid kusten.

Produktinformation

Svarta streamers har alltid fiskat bra och de kommer att fortsätta göra det, även om en liten fisk inte är svart.

Det finns helt enkelt en standardfluga i alla streamerboxar. Svart ger dig kontrast och god sikt utan användning av blixt och fungerar både i tråkigt mörker, i svagt ljus och i färgat vatten.

Flugan är ca. 6 cm lång och har en vinge som består av en remsa färgat kaninhår. För att skapa lite extra liv i flugan är den utrustad med röda gälar, syntetisk följdkropp och lite blixt på sidorna. Kaninhåret är mjukt och ger flugan en simningsrörelse samtidigt som den hjälper till att ge flugan rätt form. Ett extra plus till zonkerflugorna är att de trots en rörlig vinge inte krokar fast i krokböjen om inte vingen är extra lång.

Dark Lord Zonker fungerar lika bra för öring i färskt vatten, även om den är bunden till en rostfri krok för havsöringjakt vid kusten.

Ett bra tips för denna fluga är att placera flugan i armhålan och dra tillbaka flugan med båda händerna. Det är en mycket banbrytande teknik som alltid bör prövas när man fiskar över ett område utan resultat. Det kan också vara lösningen för fisk som bara följer flugan utan att ta.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Relaterade Reportage & Guider

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien