Sammanfattning

Waterwolf 2.0 1080K är en undervattenskamera med högupplöst inspelning i 1080p, stabil konstruktion och inbyggd mikrofon. Filma coola hugg i förbättrad HD-kvalitet med den uppdaterade versionen av Waterwolf!

Produktinformation

Water Wolf-kamerorna har startat en revolution när det gäller att förstå hur fiskar beter sig och reagerar på beten och betesfiskar som vi presenterar för dem. Nu är Water Wolf-kamerorna bättre än någonsin - med en rad förbättringar som gör Water Wolf-kameran ännu mer mångsidig.

Vattentät ner till 100 meter, vilket innebär att den kan användas vid extremt djuphavsfiske. Waterwolf 2.0 är mer stöttålig och utrustad med en indikator för 100% batteriladdning. Prydd i en CamoTech Green Housing-färg. Används för trollingfiske, spinnfiske, flötmete, bottenmete eller karpfiske. Unikt utformad och konstruerad i Danmark. Super Anti-wobbling design och upp till 3,5 timmars inspelning.
  • Full HD 1080P-video
  • Automatisk vitbalans
  • Utmärkt prestanda i svagt ljus
  • Vattentät ned till 100 meter
  • Hög stöttålighet
  • Perfekt för både trolling och spinnfiske
  • Designad och konstruerad i Danmark
  • Super anti-wobbling design
  • Upp till 3,5 timmars inspelning

Vattentät ner till 100 meter
Vare sig det är sötvattenspredatorer, monsterkarp eller till och med saltvattensarter, kan Water Wolf hjälpa dig att spela in bra bilder på ett brett utbud av fiskedjup med en vattentät klassning på upp till 100 meter.

Inspelning med MicroSD-kort
Water Wolf är kompatibel med Micro SD-kort i storlekar från 2 GB till 128 GB. Film som spelas in på Micro SD-kortet är kompatibelt med både Windows-datorer och Mac-datorer.

3,5 timmars inspelning
Missa aldrig ett coolt ögonblick tack vare det långvariga batteriet - uppnå upp till tre och en halv timmes inspelningstid på en enda laddning.

Uppladdningsbart Li-On-batteri
Se till att du alltid är redo att ta fantastiska bilder när du är på språng tack vare den snabba USB 2.0-laddningsporten. Ladda kameran snabbt och enkelt från vilken USB-strömkälla som helst.

Låg lux
Karaktären av undervattensvideofilmer innebär ofta dåliga ljusförhållanden. Det är inget problem för Water Wolf med sin Low Lux-teknik, som ger exceptionell prestanda i de svagaste ljusförhållandena.

120 x 90 vidvinkel
Ett supervidvinkelobjektiv innebär att du inte missar en enda sekund av action - få med allt som händer runt ditt bete på film. Inga fler överraskningar.

AWB: Auto White Balance
Filmerna blir alltid snygga med naturliga och korrekta färger tack vare den inbyggda automatiska vitbalansen (AWB). Det gör också inspelningen enklare eftersom det finns färre inställningar att justera - sätt bara på den, kasta ut den och kör.

Färginspelning
Fånga den sanna skönheten hos de fiskar du fiskar efter med högkvalitativ fullfärgsinspelning som ser fantastisk ut även i svaga ljusförhållanden.

HD: 1080p
Se varje hugg, varje följare och varje fisk som kommer in i ditt swim i HD tack vare det högupplösta 1080p-material som kameran genererar.

Inbyggd mikrofon
Det är inte bara episka bilder som Water Wolf fångar, utan även dramatiskt ljud tack vare en inbyggd mikrofon som hjälper dig att göra dina videoklipp till ett mästerverk.
Visa mer Visa mindre

Specifikationer

Vikt: 65 g

Relaterade Reportage & Guider

Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Recensioner

Läs alla recensioner Stäng
Inga recensioner ännu.
Spara

Ingår i produktserien:

Se hela serien